Skip Navigation Links

AKP'de devir gerçekleşti

AK Parti İskenderun ilçe teşkilatı Pazar günü gerçekleştirdiği 4. Olağan kongresinin ardından ilçe başkanlığı görevine getirilen Dr. Uğur Feriz, ilçe

Politika   A+a-

 
AKP’de devir gerçekleşti
AK Parti İskenderun ilçe teşkilatı Pazar günü gerçekleştirdiği 4. Olağan kongresinin ardından ilçe başkanlığı görevine getirilen Dr. Uğur Feriz, ilçe seçim kurulu başkanı Hikmet Aksoy’dan mazbatasını alarak göreve başladı.
 
İlçe parti binasında düzenlenen devir teslim töreninde ilk olarak kısa bir konuşma yapan önceki dönem ilçe başkanı Musa Kurşun “AK Parti ilk kurulduğu günden beri siyasi parti olarak görmedik, bizler AK Partiyi bir dava olarak gördük ve bu yolda önümüzü kesmek istelerine rağmen bu yolda emin adımlarla yürüdük. AK Parti Türkiye’deki siyaset anlayışını değiştiriştir. Bakın ana muhalefet partisi CHP’ye ayaklar baş, başlar ayak olmuş. Böyle siyaset yapılmaz, böyle ülke yönetilmek istenemez. AK Partinin kurulduğu günden itibaren Türkiye, gücüne güç katarak dünya lideri olmuştur” dedi.
 
Yeni ilçe başkanı Dr.Uğur Feriz “Öncelikle buğüne kadar emeği geçen ilçe başkanıma ve yönetim kadrosuna üstün çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Bu partiyi daha yuklarılara taşıyabilmek için var gücümüzle çalışacağız. İlk olarak hedefimiz sizlerin desteği ile 2014’ta İskenderun belediyesidir. Bunu bizler sadece 30 kişilik yönetim kadromuzla başaramayız. Bu başarıy sizlerin desteği ve üstün çalışmalarnızla birlikte olacaktır. Bu güc, bu teşkilatta var. İskenderun’u bölgenin gücü haline gelebilmesi için bu şarttır. Emanet aldığımız bayrağı layıkıyla taşıyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Ben tekrardan önceki dönem başkanıma ve yönetimdeki arkadaşlarıma gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Hep birlikte hep en iyiye doğru gideceğiz” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından ilçe başkanlığı görev değişimi kalabalık partililerin alkışları arasında gerçekleştirildi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet