Skip Navigation Links

Yönetim Kurulu Güven Tazeledi

Osmaniye OSB’de Genel Kurul Heyecanı Yaşandı

Yönetim Kurulu Güven TazelediWeb
TV

Osmaniye   A+a-

 Osmaniye OSB Güneş Enerjisinden Elektrik Geliri Elde Edecek

Türkiye’nin gücüne güç katan en önemli sanayi bölgelerinden Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi, olağan genel  kurulunu gerçekleştirdi.
Müteşebbis Heyet Başkanı Osmaniye Valisi Kerem Al’ın da katıldığı genel kurula tek listeyle gidildi.
Divan başkanlığını Erdem Ünlüçetinkaya, katiplikleri Turgut Çalışkan ve Ali Özyurt’un yaptığı genel kurulda, Şerif Tosyalı, Mustafa Baştuğ, Abdullah İlbeyli, Nejan Hatko, Tamer Bilici, Erhan Ektiren, Adnan Şennakoğlu ve Nami Çetingök’ten oluşan yönetim kurulu güven tazeledi. Genel kurulda yedek yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Hakan Özkök, Haydar Ceylan, Hüseyin Nohutlu, Yılmaz Ersoy, Recep Türkoğlu, Emrah Çolak, Ali Özkan ve Can Kanat.
Osmaniye Valisi Kerem Al’ın başkanlığındaki Müteşebbis Heyet’in devamının da oylandığı ve oy birliğiyle kabul edildiği genel kurulda, konuşan Osmaniye Valisi Kerem Al, altyapı ve doğal gaz hizmetlerinin dışında, Osmaniye OSB’nin sürekli gelire sahip olacağı, Eylül ayında hizmete girmesi beklenen Güneş Enerjisinden elektrik üretimi projesine dikkat çekti. Yedi yılda kendini amorti etme garantisine sahip, 25 yıldan fazla kullanım ömrü olan bir güneş enerjisinden elektrik üretimi sisteminin sürekli gelir imkanı sunacağını söyledi. 
OSB’de bir teknokent kurulması yönünde bakanlar kurulundan kararın çıktığını ve kuruluş aşamasında olduğunu belirten Osmaniye Valisi Kerem Al, demir çelik sektörünün en büyük sıkıntılarından biri olan cüruf sorununun ABD’li bir şirket aracılığıyla çözüme kavuşacağını belirtti.
Osmaniye OSB Liman bağlantı yolu ve Erzin’e bağlayacak demir yolu projelerinden bahseden Vali Kerem Al, Osmaniye OSB’nin genişletilmesi için su havzasından çıkarılacak alanla büyümenin süreceğine vurgu yaptı. 
 
Yönetim Kurulu Güven Tazeledi videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet