Skip Navigation Links

İbrahim Gül: Esnaftan destek bekliyoruz.

MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, Meclis Üyesi Adayları ile birlikte İskenderun Madeni İşler Esnaf Odasını ziyaret ederek sanayi esnaf

Politika   A+a-

MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, Meclis Üyesi Adayları ile birlikte İskenderun Madeni İşler Esnaf Odasını ziyaret ederek sanayi esnafı ile bir araya geldi.
Başkan Adayı İbrahim Gül’ün yapmış olduğu ziyaretten dolayı memnun olduklarını ifade eden Oda Başkanı Ahmet Çardaklı, 29 Mart seçimlerinde Aday İbrahim Gül’e başarılar diledi.
Sanayi esnafı ile bol bol sohbet edip, onların sorularını yanıtlayan Başkan Adayı Gül; “Esnafımızın durumu ortada, esnaflarımız sıkıntılı günler geçiriyo MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, Meclis Üyesi Adayları ile birlikte İskenderun Madeni İşler Esnaf Odasını ziyaret ederek sanayi esnafı ile bir araya geldi.
Başkan Adayı İbrahim Gül’ün yapmış olduğu ziyaretten dolayı memnun olduklarını ifade eden Oda Başkanı Ahmet Çardaklı, 29 Mart seçimlerinde Aday İbrahim Gül’e başarılar diledi.
Sanayi esnafı ile bol bol sohbet edip, onların sorularını yanıtlayan Başkan Adayı Gül; “Esnafımızın durumu ortada, esnaflarımız sıkıntılı günler geçiriyor.
Esnaflarımızı harekete geçirmeliyiz. Bu yapmak için elimizden geleni yapacağız.
Esnaflarımızın yüzünün güldüğü ve ekmeklerini büyümesini sağlayacak projeler üretilmelidir. Bizler bu sorunları ortadan kaldırmak için geliyoruz. Sanayi esnafımıza her şekilde katkıda bulunup onları bu zor günlerinde yalnız bırakmayacağız. Belediye ile esnaflarımızın ticari bağlarını güçlendireceğiz. İskenderun Belediyesinin parası kentimizin içerisinde dönecek. Kendi esnaflarımız ve sanayicilerimiz kazanacak. Bu şekilde çalışma yapılmazsa, gün geçtikçe bu zorluklar başa çıkılmaz bir hal alır.
Biz sizleri ciddiye alıp, sizleri dinleyerek İskenderun’u hep beraber yöneteceğiz. İskenderun’da çözülmemiş tek sorun dahi bırakmayacağız. Kentimizde değişim şart. Biz İskenderun’u değiştirmek için elimizden geleni yapmaya hazırız. Bu düzene artık dur diyelim. Birlik içinde olup, sizlerle birlikte İskenderun’u layık olduğu yere getireceğiz. İskenderun’da yaşayan bütün insanları ayırt etmeden, herkese eşit hizmet vereceğime namus ve şeref sözü veriyorum" dedi.
Seçim çalışmalarını ara vermeden sürdüren MHP’li Gül, ziyaretten sonra sanayi esnaflarını tek tek gezerek hayırlı işler diledi. Sanayi esnafını gezen İbrahim Gül, 29 Mart seçimleri için de destek istedi.
r.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet