Skip Navigation Links

İbrahim Gül'e 'Gül' gibi destek..

İskenderun'un sorunlarını çok iyi bilen İbrahim Gül'ü destekliyoruz.

Politika   A+a-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül’e destek vermek ve bir dizi ziyaretlerde bulunup İstişare toplantıları yapmak amacı ile Hatay’a gelen Kamu Çalışanları Vakfı Başkanı Şemsettin Yelmen, “29 Martta gerçekleşecek olan seçim halkımız için bir dönüm noktası olacaktır” dedi.
MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül’ün, kamu çalışanlarının arasından çıkmış biri olduğu için mutluluk duyduğunu dile getiren Yelmen, “İçimizden biri olan İbrahim Bey’in aday olması bizleri çok mutlu etti. İbrahim Bey İskenderun’un sorunlarını çok iyi biliyor. İskenderun’un altyapı sorununu, sosyal ekonomik durumunu yakından takip ediyor. Ben bu durumdu İbrahim Beyin İskenderun’a çok şey katacağına inanıyorum. Biz Hatay başta olmak üzere Türkiye’nin her yerinde istişare toplantıları yapıyoruz. Kamu çalışanlarının sorunları nelerdir. Bu konular üzerinde konuşup çözümler üretiyoruz. Şimdi Türkiye’yi yakından ilgilendiren bir seçim yaklaşıyor. Son 6,5 yılda başımızdan olan iktidarın Türkiye için neler yaptığını herkes çok iyi biliyor. Yaklaşan yerel seçimler herkes için bir dönüm noktası. Bizde İskenderun’un sorunlarını çok iyi bileN İbrahim Beyi destekliyoruz. Bu seçimlerde Allah yar ve yardımcısı olsun.” Diye konuştu.
Kamu Çalışanları Vakıf Başkanı Şemsettin Yelmen’in ardından konuşma yapan MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Kamu Çalışanları Vakıf Başkanımızın bizlere yapmış olduğu ziyaret bizleri çok memnun etti. Biz Türkiyenin bir çok noktasında kamu çalışanlarımızla birlikte, ülkemiz için elimizden gelen her şeyi yaptık. Hep aynı doğrultuda aynı doğruları paylaştık. Bu seçilerde de bizlere destek oldukları için, kendilerine teşekkür ediyoruz. İskenderun için elimizden gelen her şeyin en iyisini yapmaya çalışacağız.” Şeklinde konuştu.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet