Skip Navigation Links

Toplantıda 23 Madde Kabul Edildi

Hatay Büyükşehir Belediyesi, UKOME komisyonu aylık kurul toplantısı HBB Ulaşım Dairesi Başkanlığı toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıda 23 Madde Kabul EdildiWeb
TV

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi, Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) komisyonu aylık kurul toplantısı HBB Ulaşım Dairesi Başkanlığı toplantı salonunda 16.05.2017 tarihinde gerçekleştirildi.
HBB Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Maden başkanlığında ve diğer kurul üyelerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıya HBB Daire Başkanları ve HBB Ulaşım Dairesi Başkanlığı personelleri katılım gösterdi.

TOPLANTIDA 27 MADDENİN 23’Ü KABUL EDİLDİ 

Gerçekleştirilen toplantıda HBB Trafik Şube Müdürlüğü, HBB Toplu Taşıma Şube Müdürlüğü ve HBB Ulaşım Planlama Şube Müdürlüğü’nün ortak çalışması olan Samandağ sirkülasyon planı konuşuldu.
Toplu taşıma araçlarının kamera sistemlerinin süre uzatımı konuşulduğu toplantıda ayrıca Altınözü toplu taşıma araçlarının dönüşümlerinin yenilenmesi ve güzergâhların değişimi de değerlendirildi. 
İl geneli toplu taşıma ve ulaşımın iyileştirilmesine yönelik 2017 yılı Mayıs ayı UKOME Kurul toplantısında görüşülen 27 maddenin 23’ü kabul edildi. 
Eğitim kurumlarında gerçekleştirilen gezilerin daha güvenli bir şekilde yürütülmesi amacıyla çalışmalar gerçekleştirilmesi hakkında da görüş bildirildi. 
 
Toplantıda 23 Madde Kabul Edildi videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet