Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

MHP Hatay Liderinin Emrinde!

Geçtiğimiz günlerde yapılan kongre ile güven tazeleyerek göreve devam yetkisini alan

MHP Hatay Liderinin Emrinde!

Gündem   A+a-

 
Geçtiğimiz günlerde yapılan kongre ile güven tazeleyerek göreve devam yetkisini alan, Milliyetçi Hareket Partisi(MHP)Hatay İl Başkanı Lütfi Kaşıkçı ve yönetim kurulu üyeleri soluğu Ankara’da aldı. Yönetime eklenen yeni üyeler ile birlikte tam kadro Türkiye Büyük Millet Meclisi(TBMM)’deki MHP grup toplantısına katılan Hatay  teşkilatı, toplantıda MHP genel başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin emrinde, dokuz ışığın gölgesinde görevde olduklarını gözler önüne serdiler.
 
         Genç, dinamik ve diri duruşu ile toplantıda tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran MHP Hatay Teşkilatı, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret ederek istişarelerde bulundular.
 
         Geçtiğimiz dönemde başarılı çalışmalarıyla halkın her kesiminin takdirini toplayan ve güven tazeleyerek yeniden Hatay İl Başkanlığına seçilen Lütfi Kaşıkçı ve ekibini tebrik eden Genel Başkan Bahçeli, yapmış oldukları çalışmalar ile örnek teşkil eden Hatay teşkilatı ile gurur duyduklarını, ifade ederek görevlerinde başarılar diledi.Liderlerinin yanında olmanın gururu adeta gözlerinden okunan MHP Hatay Teşkilatı, Devlet Bahçeli ile toplu fotoğraf çekildikten sonra makamdan ayrıldılar.
 
BAŞBUĞ TÜRKERŞ’İN MEZARINI ZİYARET ETTİLER
 
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde temaslarını tamamlayan MHP Hatay Teşkilat başkanı Lütfi Kaşıkçı ve yönetim kurulu üyeleri, MHP davasının ölümsüz lideri Merhum Başbuğ Alparslan Türkeş’in mezarını ziyaret etti. Başbuğ’un ruhuna dualar okuyan MHP başkanı ve teşkilat üyeleri, Ankara çıkarmasını sonlandırarak Hatay’a dönüş yaptı.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar