Skip Navigation Links

Hiçkimse Karaağaç halkını kandırmaya kalkmasın!!!

Proje ve ekip ruhunu ortaya koyan Emin Keskin, daha önceki dönemlerde yapılamayanları yaparak farkı ortaya koyacaklarını belirterek, insanların geçmiş

Politika   A+a-

Proje ve ekip ruhunu ortaya koyan Emin Keskin, daha önceki dönemlerde yapılamayanları yaparak farkı ortaya koyacaklarını belirterek, insanların geçmişlerinin de geleceklerinin aynası olduğuna dikkat çekti..

Hiçkimse Karaağaç halkını kandırmaya kalkmasın!!!
Demokratik Sol Parti Karaağaç Belediye Başkan Adayı Emin Keskin, seçim çalışmalarında sadece projelerini ve ekip anlayışlarını ortaya koyduklarını belirterek, beldede bugüne kadar hiç kimsenin yapmaya cesaret edemediği konuları 5 yıl içerisinde yapacaklarını söyledi.
Belediyecilikte bir ekip anlayışıyla başarıyı getireceğini belirten Emin Keskin, “Ben anlayışının biteceği, biz anlayışını ilk kez yerleşeceği bir anlayışı savunuyoruz. Beldemizin bağrından kopmuş kariyer yapmış kardeşlerimizin desteğini de arkamıza alarak çalışacağız. Ben bilirim anlayışına son noktayı 29 Mart’ta koyacağız. Karaağaç ilk kez Demokratik Sol Parti ile proje ortaya koyan bir anlayışla tanıştı. Daha önce neydi? Ben ve onlar diyorlardı. Biz ortaya projelerimizi aylar öncesinden koyduktan sonra birileri ortaya proje koymak ihtiyacı hissetti. Ama bizimle boy ölçüşemediler. İlk kez altyapı ve yatırımlarla ilgili uzman kişilerin hazırladığı projelerle yola çıktık. Hiç kimse bu halkı kandırmaya kalkmasın. İnsanların geçmişleri geleceklerinin de aynasıdır” dedi.


Altyapı ve elektrik birlikte çözüme kavuşacak..
Alt yapı yapılırken aynı zamanda ilgili kurumlarla ortak hareket ederek enerji nakil hatlarını da yer altına alacaklarına dikkat çeken Demokratik Sol Parti Karaağaç Belediye Başkan Adayı Emin Keskin, “evlatlarımıza, torunlarımıza bırakacağımız en büyük miras, altyapı, çevre düzenlemeleri ve işsizliğe çare olacak çevreci yatırımlar olacaktır. Beldemizde yılın nerdeyse önemli bir bölümünde yaz-kış demeden elektrikler kesiliyor. Fırtınamız eksik olmuyor. Bu durumda enerji nakil hatlarını da yer altına alırken bunu bir kez de altyapıyla birlikte yapacağız. Birileri gibi yap-boz işine çevirmeyeceğiz. Halkımızın parasını, belediyemizin gelirlerini en ekonomik uygulamalarla, en etkin yatırımlara dönüştüreceğiz. Günü kurtarmaya yönelik çalışma yapmak belde halkına ihanet olur. Kimin ne yaptığı da ortadadır. Bu konuda herkes doğru ve yanlışı ayırt etmelidir” dedi.

Eğitim olmadan hiçbir yere varamayız!!!
Karaağaç’ta kadınlara ve gençlere yönelik meslek edindirme kursları açarak ekonomiye kazandıracaklarını belirten Demokratik Sol Parti Karaağaç Belediye Başkan Adayı Emin Keskin, yer altı ve yer üstü yatırımlarının yanı sıra eğitime verdiklerini önemi ortaya koydu.
Eğitimsiz bir toplumun hiçbir yere varamayacağı gerçeğini de dile getiren Emin Keskin,”Meslek edindirme kursları çağımızın en önemli gereksinimlerinden biridir. Bu konuda hiç taviz vermeyeceğiz. Kurslarımız arasında el becerisi geliştirme ve yabancı dil konularına özel önem vereceğiz. Hiç kimse bizi başkalarıyla kıyaslamaya kalkmasın. İlk Karaağaç’ta güzellikler yaşanacak. Hak ve adalet temelinde yönetim anlayışımız herkes tarafından örnek alınacak. Yönetim anlayışımızın haklı ve doğru olduğunu gören halkımız bir sonraki dönem için de bizleri kucaklayacak bundan hiç kuşkumuz yok!” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet