Skip Navigation Links

Hatay Spor Taha Balcı İle Sözleşme Yeniledi

Geçtiğimiz sezon bir üst lige çıkma yolunda başarılı bir performans sergileyen play off maçlarında elenen Hatayspor istikrarını devam ettirmek amacıyl

Hatay Spor Taha Balcı İle Sözleşme Yeniledi

Gündem   A+a-

 
 
Geçtiğimiz sezon bir üst lige çıkma yolunda başarılı bir performans sergileyen play off maçlarında elenen Hatayspor istikrarını devam ettirmek amacıyla kadrosunda bulunan kaliteli oyuncularla yoluna devam etme kararı aldı.
 
 
Yeni sezona daha iddialı bir kadroyla girmek için çalışmalar başlatan Hatayspor yönetimi Hatayspor’un 1988 doğumlu başarılı forvet oyuncusu Taha Balcı ile sözleşme yeniledi.
 
 
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş “Hataysporu layık olduğu yerlerde görmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Futbolcumuzla yola devam etmekten mutluyuz. Takımımız için hayırlı olmasını dilerim”dedi.
 
Hatayspor’un başarılı futbolcusu Taha Balcı “geçtiğimiz sezon bir üst lige çıkma yolunda çok çalıştık, play offlarda elendik. Bu yıl daha çok çalışıp Hataysporu hakettiği yere hep birlikte taşıyacağız. Bizimle birlikte ter döken yöneticilerimize ve Hatayspor taraftarına teşekkür ediyorum” dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet