Skip Navigation Links

İnsanları Oyalıyor!

İsdemir emekçilerinin yüzde 11 hisse sorunu üzerine bir açıklama yapan Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu: 'AK Parti Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu ins

Politika   A+a-

 
İsdemir emekçilerinin yüzde 11 hisse sorunu üzerine bir açıklama yapan Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu: “AK Parti Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu insanları oyalıyor” dedi.
İsdemir hissedar çalışanları ve emeklilerinin en önemli sorunu olan ve yıllardır bir türlü çözülemeyen yüzde 11 bedelsiz hisseler ile ilgili bir açıklama yapan CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu; “AKP Milletvekili Sayın Hacı Bayram Türkoğlu, işin özünü bilmeden, yetkisiz kişi ve kurumlarla görüşerek hak sahiplerini oyalayacak çalışmalarda bulunuyor.” Dedi.
İsdemir emekçilerinin yüzde 11 hisse sorununun çözümünün en kestirme yolu vakıf yönetiminin iştirak hisseleri yönetmeliğinde hissedarlar lehine yapacağı düzenlemeler olduğunu belirten Mevlüt Dudu yaptığı yazılı açıklamada, “Bu hisseler, emekli olan ve halen çalışan isdemir emekçilerinin alın terleridir. Çeşitli hukuki kurnazlıklar sonucu, bu güne kadar İsdemir emekçilerinin hakları gasp edilmiştir. Karşılıklı görüşme, hisse miktarlarının düşürülmesinin engellenmesi gibi çözüm yolları, emekçilerin mağduriyetlerini arttırmaktan ve zaman kaybından öte gidemez. İktidar Milletvekilleri doğrudan İsdemir emekçileri ile konuşsa eminim daha doğru yaparlar. Ama AKP’lilerin derdi halkın, emekçilerin sorunlarını çözmek değildir. İsdemir emekçilerinin hisse sorununun tek çözümü hukuktur. Bu konuda gereken çalışmalar yapılmaktadır. Konu ile ilgilenmek isteyen sayın Hacı Bayram Türkoğlu’na önerim, asıl hak sahipleri ve bunların örgütlü olduğu İsdemir çalışan ve emeklileri derneği ile görüşüp ona göre davranmalarıdır.” Dedi.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet