Skip Navigation Links

HBB Judo Takımı Uluslararası Musbakaya Damga Vurdu

Hatay Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Judo Takımı 13-14 Mayıs 2017 tarihlerinde Karaman ilinde

HBB Judo Takımı Uluslararası Musbakaya Damga Vurdu

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Judo Takımı 13-14 Mayıs 2017 tarihlerinde Karaman ilinde düzenlenen Türk Dili Devletleri Uluslararası Judo Turnuvasına katıldı.
 
HBB’Lİ SPORCULAR 7 DE 7 YAPTILAR
 
Karaman’da düzenlenen 400 sporcunun katılım gösterdiği turnuvaya HBB Judo Takımı ilimizi 7 kişi ile temsil etti.
 
Azerbaycan, Rusya, Gürcistan, KKTC, Konya, Afyon, Kilis, Kırıkkale, Mersin, Hatay, Ankara, Kastamonu, Bartın, Bilecik, Balıkesir, Samsun, Rize, Kırşehir, Karabük, Antalya, Nevşehir, Sakarya, Kocaeli illerinin katıldığı turnuvaya damgasını vuran HBB’nin başarılı sporcuları 7 kişi ile katıldığı turnuvada 7 de 7 yaparak turnuvanın en başarılı takımları arasına adını yazdırmayı başardı.
 
 
Onur Topaloğlu 66 kg’da 1’inci, Gizem Alkaya 63 kg’da 1’inci, Melisa Saday 52 kg’da 2’nci, Sıla Araç 57 kg’da 2’nci, Mertcan Doğrusöz 46 kg’da 3’üncü, Emre Acıoğlu 50 kg’da 2’nci, Efe Araç 30 kg’da 3’üncü olarak dereceye girmişlerdir.
 
HBB JUDO TAKIMI ANTRENÖRÜ SADAY, ‘‘ŞEHRİMİZİ EN GÜZEL ŞEKİLDE TEMSİL ETMENİN GURURUNU YAŞIYORUZ’’
 
Hatay Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Judo Takımı Antrenörü Kadir Saday, ”Sporcularımın almış olduğu derecelerden dolayı çok gururluyum. Çok zorlu mücadeleler oldu fakat sporcularımız emeklerinin karşılığını en iyi şekilde aldı. 7 sporcuyla katılıp 7 madalya almak çok gurur verici bizim için .
 
Yapmış oldukları başarıdan dolayı sporcularımı kutluyorum daha güzel başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Bizlerden desteklerini esirgemeyen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş ve HBB Spor Kulübü Başkanımız Serdar Güven’e teşekkür ederim” dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet