Skip Navigation Links

AKİB Almanya’da Tekstil Makinelerini İnceledi

Akdeniz Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği tarafından Almanya’nın Frankfurt şehrine 11 – 13 Mayıs 2017 tarihlerinde

AKİB Almanya’da Tekstil Makinelerini İnceledi

Gündem   A+a-

 
Akdeniz Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği tarafından Almanya’nın Frankfurt şehrine 11 – 13 Mayıs 2017 tarihlerinde; hazır giyim ve konfeksiyon ihracat potansiyelinin incelenerek bölgemiz ihracatının artırılması ve konfeksiyon ile tekstil makinalarında son teknolojik gelişmeler hakkında bilgi edinilmesi amacıyla bir heyet düzenlendi.
 
Almanya İnceleme Heyeti’nde; Yönetim Kurulu Başkanı Hayri Uğur, Başkan Yardımcısı Özcan Çiçektakan, Yönetim Kurulu Üyesi Nurettin Yıldırım ve üye firma temsilcileri Arif Karamut, Can Emin Özeren, Erdem Şen, Murat Gümüş ve Özgür Çiçektakan yer aldı.
 
Heyet, bu tarihlerde Frankfurt’ta iki yılda bir gerçekleştirilen ve dünyanın en prestijli tekstil makineleri fuarlarından biri olan Texprocess Fuarı’nı da ziyaret ederek, sektörde üretimi artırmaya yönelik son teknoloji kalıp çıkarma, dikim ve paketleme makinaları hakkında yerli-yabancı firmalar ile görüşmeler gerçekleştirdi. Yine aynı tarihlerde gerçekleştirilen Techtextil Fuarı’nı da ziyaret eden heyet katılımcıları teknik tekstil ürünleri hakkında da bilgi aldı.
 
Yönetim Kurulu Başkanı Hayri Uğur gerçekleştirilen ziyaretlerde, stand sahibi firmalara, İhracatçı Birlikleri ve Türkiye’nin dünya hazır giyim ihracatı ve imalatındaki önemi ile ilgili bilgiler aktardı. 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet