Skip Navigation Links

HBB Kitap Fuarında Step Green Projesine Yoğun İlgi

Hatay Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı ve Eylül Fuarcılık işbirliği ile düzenlenen Kitap Fuarı’nda

HBB Kitap Fuarında Step Green Projesine Yoğun İlgi

Gündem   A+a-

 
 
Hatay Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı ve Eylül Fuarcılık işbirliği ile düzenlenen Kitap Fuarı’nda HBB STEP Green Projesi tanıtım standı yerini aldı.
 
 
Akdeniz’in en büyük kitap fuarı olma özelliğine sahip  HBB Kitap Fuarında, Hatay’ın geleceği için önemli bir adım olan STEP Projesine tanıtım standını Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Serdar Güven, HBB Genel Sekreteri Prof.Dr.Mehmet Maden, HBB Özel Kalem Müdürü Necmettin Çolak, HBB Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Gökhan Yıldırım, CHP Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur, Araştırmacı Yazar Dr. Mehmet Tekin, Hatay Yazarlar ve Şairler Derneği Başkanı (HAŞYAD) Ali Parlak ve çok sayıda öğrenciler ziyaret etti.
 
Yeşil bir Hatay’ı inşa edebilmek amacıyla STEP Platformuyla yola çıkan HBB, internet üzerinden E-Katılımcılık Platformu ile uygulanan proje hakkında stant misafirleri bilgilendirildi. STEP Green projesi üzerinden katılımcıların özellikle çevre ile ilgili konularda görüş beyan edebileceği ve bu sayede belediyelerin karar verme süreçlerine dâhil olabileceği, katılımcılar tarafından yoğun ilgi gördü.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet