Skip Navigation Links

Ulaşım Seferberliği Devam Ediyor

Hatay’ın ulaşımdaki sorunlarına kalıcı çözümler üreterek vatandaşların rahat ve konforlu ulaşım yapmalarını sağlayan Hatay Büyükşehir Belediyesi

Ulaşım Seferberliği Devam Ediyor

Gündem   A+a-

 
Hatay’ın ulaşımdaki sorunlarına kalıcı çözümler üreterek vatandaşların rahat ve konforlu ulaşım yapmalarını sağlayan Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), engelli vatandaşların ulaşım imkânlarını göz ardı etmiyor.

İskenderun Şehirlerarası Otobüs Terminali’ne engelli yürüyüş yolu yapan HBB Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri, aynı zamanda Atatürk Bulvarı’ndaki engelli rampasını boyayarak yola estetik görünüm kazandırdı.

Bununla beraber Bitişik yaylasındaki bordür taşlarını boyayan HBB ekipleri, Dörtyol Süleymaniye Camisi önüne kedigözü yerleştirerek sürücülerin ve yayaların daha dikkatli olmalarını sağlayacak çalışmalar gerçekleştirdi.

Antakya’nın muhtelif yerlerine engelli araçlar için park yeri tabelası da yerleştiren ekipler, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü önüne 15 araçlık park yeri çizgisi çizdi.

Yapılan yeniliklerin ve düzenlemelerin vatandaşların ulaşım kolaylığını sağlamak için olduğunu belirten HBB ekipleri, çalışmaların yıl boyu devam edeceğini belirtti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet