Skip Navigation Links

MHP Defne İlçe Teşkilatından HATSU’ya Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Defne İlçe Teşkilatı, Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi

MHP Defne İlçe Teşkilatından HATSU’ya Ziyaret

Gündem   A+a-

 
Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Defne İlçe Teşkilatı, Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi(HATSU) Genel Müdürü Mehmet Çaparali’ye nezaket ziyaretinde bulundu.
 
MHP Defne İlçe Başkanı Tuğay Özdemir ve parti teşkilatının hazır bulunduğu toplantıda Genel Müdür Çaparali, MHP heyetinin nezaket ziyaretlerinden ötürü memnuniyetini dileterek, teşekkür etti.
 
Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın önderliğinde mahalle muhtarları, vatandaşlar, sivil toplum kuruluşlarıyla ve siyasi parti temsilcileriyle hizmetleri bir bütün olarak gerçekleştirdiklerini ifade eden Genel Müdür Mehmet Çaparali, Hatay’ın altyapısına yönelik hizmet getirme noktasında ciddi adımlar attıklarını söyleyerek, gelecek nesile sağlıklı çevre ve temiz içmesuyu temin etmek için emin adımlarla bu yolda ilerlediklerinin altını çizdi.
 
HATSU’nun çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve başarılı projelere imzalar atıldığını belirten Tuğay Özdemir, HATSU’nun Hatay’ı her zaman bir bütün olarak ele alarak çalışmalar gerçekleştirdiğini ifade ederek, içmesuyu, kanalizasyon ve arıtma tesislerine yönelik yapılan projelerin Hatay’ı altyapı yönünde ciddi düzeyde ileriye götürdüğünü kaydetti.
 
Sohbet havasında devam eden ziyaret çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu. 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet