Skip Navigation Links

Samandağ'da Anneler Günü Etkinliği

Samandağ Belediyesi Çocuk Bakımevi anlamlı etkinliklerle, faaliyetleriyle başarılı bir performans sergiliyor.

Samandağ'da Anneler Günü Etkinliği

Gündem   A+a-

 
Samandağ Belediyesi Çocuk Bakımevi anlamlı etkinliklerle, faaliyetleriyle başarılı bir performans sergiliyor. Çocuk Bakımevi anneler günü etkinliğiyle gönülleri fethetti. “Benim annem bir melek” adıyla yapılan etkinlikte  çocuklar dan etti,  fotoğraflar çekildi,çeşitli ikramlar sunuldu.
 
Samandağ Belediyesi Çocuk Bakımevi tarafından organize edilen sürpriz Anneler Günü programı geniş bir katılımla kutlandı. Anneler Günü programı kayıtlı bütün öğrenci annelerinin katılımıyla 12 mayıs saat 15.30’da  Sutaşı mahallesinde   bulunan okul bahçesinde yapıldı.
 
Kutlama organizasyonu için öğrencileriyle birlikte sevgiyle yoğrulmuş bir emekle hazırlık yaptıklarını belirten Samandağ  Belediyesi Çocuk bakımevi  Müdürü Çisel Fırıncıoğulları "Bu gün anneleri anmak ve onurlandırmak amacıyla tüm dünyada farklı zamanlarda kutlanan özel bir gündür. İnsana sunulmuş en kutsal olgu kuşkusuz anneliktir. Çocuklarımızla beraber annelerimizi ağırlayıp zengin etkinlik programıyla güzel bir kutlama yaptık. Bu vesileyle iyiliğin, şefkatin, fedakarlığın, merhametin ve koşulsuz sevginin sahibi olan annelerimizin Anneler Günü'nü kutlar organizasyonumuza katılan bütün annelerimize teşekkür ederim" dedi.Çocuk bakımevi  öğrencileri anneleri için hazırladıkları programda söyledikleri şarkılarla, okudukları şiirlerle, oynadıkları oyunlarla, çeşitli yarışma ve gösterilerle anneleri sevindirip eğlendirmeye başardı. Çocukların gösterileriyle duygulanan bazı anneler sevinç gözyaşlarını tutamadı. Çocuklar kendi elleriyle hazırlamış oldukları hediyeleri annelerine sundu. Aldıkları en güzel hediye çocuklarının sevgi gösterisi olduklarını belirten anneler, bu güzel ortamı sağladığı için Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’e , çocuk bakımevi idaresi,  öğretmenleri ve çalışanlarına teşekkür etti.
 
Davetlilerle beraber geçilen yemekten sonra program sona erdi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet