Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Paslı Borular Bertaraf Ediliyor

HATSU, kent genelinde hayata geçirdiği içmesuyu projeleri sayesinde kentin deforme olmuş, paslı, arsenikli borulardan kurtarıldığı bildirdi.

Paslı Borular Bertaraf EdiliyorWeb
TV

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), kent genelinde hayata geçirdiği içmesuyu projeleri sayesinde kentin deforme olmuş, paslı, arsenikli içi toprak ve kireç dolu borulardan kurtarıldığı bildirdi.
 
İnsan sağlığı için temin edilecek ve iletilecek içmesuyunun daha temiz olması için çalışmaların hızla devam ettiğini vurgulayan Genel Müdürlük, yapılan içmesuyu hattı döşeme çalışmaları sırasında çıkarılan paslı, kireç ve toprak dolu boruların vatandaşlarda şaşkınlık yarattığını belirtti.
 
Paslı boruların bertaraf edilmesiyle birlikte eski hatlar yerine Duktil ile Polietilen borulardan olmak üzere basınca dayanıklı ve temiz borular döşendiğinin altını çizen İdare, sağlıklı ve yaşanabilir bir çevre sağlamak amacıyla Hatay genelinde kanalizasyon, yağmursuyu, içmesuyu ve arıtma tesisi projelerinin kent genelinde yürütüldüğünü vurguladı.
 
HATSU, Hataylıların sağlıklı bir içmesuyundan faydalanmasını sağlamanın yanında kayıp kaçak oranını minimuma çekme adına yenileme çalışmalarının devam ettiğini hatırlattı.
Paslı Borular Bertaraf Ediliyor videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş