Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İkem Koleji Türkiye 7.si Oldu

İKEM Koleji Spor Kulübü büyük bir başarıya imza attı.

İkem Koleji Türkiye 7.si Oldu

Spor   A+a-

    İKEM Koleji Spor Kulübü büyük bir başarıya imza atarak Hatay'da bir ilki başarmıştı ve U16 Yıldız Kızlarda Türkiye'nin en iyi 8 takımı arasına girerek, tarih yazmış ve İskenderun'da yapılan 24 takımın katıldığı Türkiye yarıfinallerinden Türkiye finallerine yükselmişti.
              Kastamonu'da yapılan şampiyonaya İKEM Koleji Spor Kulübüyle birlikte, Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray, İstanbul Üniversitesi, Çankaya Üniversitesi, Banvit, İstanbul Bayrampaşa Batis Takımları son 8’i oluşturdu. İKEM Koleji Spor Kulübü Ankara Çankaya üniversitesiyle eşleşti ve ilk maçını kaybetti. Daha sonra Fenerbahçe'ye kaybeden ve İstanbul Üniversitesiyle karşılaşan takım, 5. ve 6.lık maçını kaybederek en son İstanbul Bayrampaşa Batis ile 7. ve 8.lik maçına çıktı. Bu maçını da 64-62 lik skorla son saniye basketiyle kazanan İKEM Koleji Spor Kulübü Türkiye 7. si olarak bir büyük başarıya daha imza attı. 
               Şimdi sırada okul sporları var. Okul sporlarında da Türkiye Finallerine kalan İKEM Koleji Basketbol Genç B Kızlar Kategorisinde Türkiye Şampiyonluğunu hedefliyor. 27-31 Mayıs’ta Kayseri'de yapılacak Türkiye Şampiyonasına hazırlıklar aralıksız sürüyor. İKEM Koleji Beden Eğitimi ve Spor Koordinatörü Antrenör Hamit Duman; “Tam bir sene önce bu sene için İKEM Kolejinin Hatay Arsuz ve İskenderun'a altın yılını yaşatacağını söylemiştik. Bu süre önümüzdeki dönemde de aynı olacak ve daha yukarılara tırmanacağız. Hayal ettik yaptık şimdi yeni hayallerimiz var. İKEM’li olmanın ayrıcalığını yaşıyoruz. Akademik eğitimin yanı sıra spor ve sosyal kültürel alanlarda da fark yaratmaya devam edeceğiz. Emeği geçen başta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kurucumuz Sn. Levent Hakkı YILMAZ'a, Kulüp Başkanımız  Ömer BAYSAL'a, Genel Müdürümüz Önder ÖZBAY'a, Lise Müdürümüz Nadir MURT'a, İlkokul ve Ortaokul Müdürümüz  Galip ŞENER’e, İdari İşler Müdürümüz  Emine ALKAN’a ve tüm İKEM ailesine, bize destek veren Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Lütfü SAVAŞ'a, Arsuz Kaymakamımız Sn. Musa SARI'ya, İskenderun Kaymakamımız  Ali İhsan SU'ya, Arsuz Belediye Başkanımız  Nazım CULHA'ya, İskenderun Belediye Başkanı  Seyfi DİNGİL'e, Arsuz İlçe Milli Eğitim Müdürü  Ramazan DÖNMEZ'e, Arsuz Halk Eğitim Müdürü  Hacer BAYSAL'a, 3. Bölge Zabıta Müdürümü Ahmet KESKİN'e sonsuz teşekkür ederiz” dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar