Skip Navigation Links

Siyasi Partiler Demokrasinin Vazgeçilmez Unsurlarındandır

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Milletvekili Adayı Şefik Çirkin, Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder'i makamında ziyaret e

Politika   A+a-

 
 
 
Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Milletvekili Adayı Şefik Çirkin, Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder’i makamında ziyaret etti.
Şefik Çirkin, ziyaretinin kabulünden dolayı Rektör Güder’e teşekkür edip: “Rektörümüz Kendisini çok sevdiğim, değer verdiğim ve Hatay’a çok güzel hizmetler vereceğine inandığım bir bilim adamıdır diyerek meclise girmeleri halinde üniversiteye ellerinden gelen yardımı ve desteği vereceklerini” dile getirdi.
Ziyaret dolayısıyla Rektör Güder, memnuniyetini dile getirerek şunları söyledi: “Türk demokrasisinin vazgeçilmez unsurlarından birisi siyasi partilerdir. Yaklaşık 50 yıllık bir siyasi yaşantı içerisinde, ülke için gençlerin yetiştirilmesine özen göstererek siyaset kurumunun belirli bir düzey içerisinde yapılmasına önemli katkılar sağlamış olan Milliyetçi Hareket Partisinin İl Başkanı olarak bugüne kadar vermiş olduğunuz değerli hizmetlerin, sonucunda yeni bir göreve talipsiniz, adaylığınız hayırlı olsun. Bölgemizde özellikle Ortadoğu coğrafyasında ülkelerin geçirmiş olduğu sarsıntıların, daha önce kurulamamış olan köklü siyasi sistemlerin yapay rejimler doğurduğunu hepimiz biliyoruz. Ülkemizin böyle bir olası sıkıntıdan geçmemesi için demokrasimizin teminatı olan siyasi partilerin varlığının korunması, güçlendirilmesi ve yaşatılması adına yapılacak her türlü çaba ve desteğe biz de Mustafa Kemal Üniversitesi olarak katkıda bulunmak isteriz. Bu bağlamda Milliyetçi Hareket Partisinin İl Başkanı olarak şu ana kadar vermiş olduğunuz değerli hizmetlerin, görev almanız halinde Büyük Millet Meclisinde de devam edeceğine olan inancımı ifade etmek isterim.” dedi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet