Skip Navigation Links

HBB Türk Sanat Müziği Korosu Sanatseverlerle Buluşacak

Sosyal ve kültürel etkinliklerin hemşehrileriyle buluşturulmasına ve kentin toplumsal etkinlikler yönünden zenginleşmesine özen gösteren

HBB Türk Sanat Müziği Korosu Sanatseverlerle Buluşacak

Gündem   A+a-

 
Sosyal ve kültürel etkinliklerin hemşehrileriyle buluşturulmasına ve kentin toplumsal etkinlikler yönünden zenginleşmesine özen gösteren Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, sanatseverleri eşsiz organizasyonlarla buluşturmaya devam ediyor.
 
Başkan Savaş Hatay’ın sosyal anlamda gelişimine büyük katkılar sunan çalışmaların icra edilmesi noktasında HBB Kültür ve Sosyal işler Daire Başkanlığı bünyesinde çalışmalarını sürdüren Türk Sanat Müziği(TSM) Korosu’nu meraklılarıyla buluşturmaya hazırlanıyor.
 
KULAKLARIN PASINI SİLECEK KONSER, 15 MAYIS PAZARTESİ GÜNÜ HATAY KÜLTÜR MERKEZİ’NDE
 
Şef Gürcan Sovuksu yönetimindeki HBB TSM Korosu, doğudan batıya, kuzeyden güneye Anadolu’yu notalara döken en özel ve güzide eserlerini, 15 Mayıs Pazartesi günü Hatay Kültür Merkezi’nde20.00’demüzikseverlerle ücretsiz olarak seslendirecek.
 
Sunacağı eşsiz resital ile kulakların pasını silmeye hazırlanan HBB korosunun dinletisine,tüm Hatay halkının davetli olduğu bildirildi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet