Skip Navigation Links

“Sakata Geldik” Oyunu Kırıkhanlılardan Büyük İlgi Gördü

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin il genelindeki kültürel ve sanatsal aktiviteleri kapsamında 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla

“Sakata Geldik” Oyunu Kırıkhanlılardan Büyük İlgi Gördü

Gündem   A+a-

 
 
Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin il genelindeki kültürel ve sanatsal aktiviteleri kapsamında 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla Kırıkhan Yatılı Bölge Okulu’ndaki çocukları  “Sakata Geldik” oyunu ile buluşturdu.
STAND-UP GÖSTERİSİ ÇOCUKLARDAN TAM NOT ALDI
Ücretsiz sahnelenen tiyatro oyunlarıyla Hataylıları sanatla buluşturmaya devam eden Hatay Büyükşehir Belediyesi, bedensel engelli tiyatro sanatçısı Erman Eranıl’ın ‘Sakata Geldik’ isimli tek kişilik oyununa ev sahipliği yaptı. Geçirdiği bir kaza sonucu omurilik felçli olan Eranıl, sahneye koyduğu stand-up gösterisiyle izleyenleri gülmekten kırıp geçirdi.
Engelli vatandaşların hayatta karşılaştıkları engelleri mizah yoluyla anlatıldığı oyunda tekerlekli sandalye kullanan Erman Eranıl, bedensel engelli olmanın sahneye çıkmasına bir engel olmadığını bir kez göstererek başarılı performansı ile izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.
Ayrıca engelli olmanın hayattan kopacak kadar kötü bir durum olmadığını mizahın gücüyle farkındalık yaratarak anlatan Eranıl, yaşadığı komik olaylarla ilgili anlatımlarıyla salondakileri bol bol güldürdü.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet