Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Şampiyon Dörtyol Veteranlar

Dörtyol Belediyesi ve Dörtyol Esnaf Spor Kulübü tarafından organize edilen geleneksel İlk Kurşun Bahar Turnuvası veteranlar grubu finali bol gollü kar

Şampiyon Dörtyol Veteranlar

Gündem   A+a-

 
Dörtyol Belediyesi ve Dörtyol Esnaf Spor Kulübü tarafından organize edilen geleneksel İlk Kurşun Bahar Turnuvası veteranlar grubu finali bol gollü karşılaşmaya sahne oldu. Dörtyol 9 Ocak stadında yapılan karşılaşmada Payas Veteranlar takımını 6-1 mağlup eden Dörtyol veteranlar takımı şampiyon oldu. 

Şampiyon Dörtyol Veteranlar takımına galibiyet getiren golleri Okan Günal (2), Hüseyin Çömük (2), Beyazıt Eremli ile Üzeyir Güven atarken, Payas Veteranlar takımının tek golünü Mustafa Yıldız kaydetti. Turnuvada Dörtyol İlk Kurşun Veteranlar takımı da üçüncü oldu. Bol gollerin atıldığı şampiyonada 11 Gol atan Beyazıt Erenli, gol kralı oldu.

BAŞKAN YAŞAR TOKSOY EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, kupa töreninde yaptığı kısa konuşmada, "Geleneksel hale getirdiğimiz Dörtyol İlk Kurşun Bahar Turnuvası, bölgemizdeki sporseverleri bir araya getirerek bir birleriyle kaynaşmalarına neden olmuştur. Bu tür güzel turnuvaları gelecek yıllarda daha da geniş çevrelere yaymayı arzu ediyoruz. Tüm katılımcılara ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz" dedi.

Turnuvada dereceye giren takımlara ödüller Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, Hatsu Dörtyol, Erzin ve Payas Bölge Koordinatörü Tansel Demirel, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Selçuk Kayhan, Esnaf Spor Kulübü adına Hacı Osman Çevik, Dörtyol Spor kulübü adına da Yalçın Karabulut verdi.

Bu arada Turnuvaya katılan takımların futbolcularına Dörtyol Belediyesi tarafından hatıra şilti verildi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş