Skip Navigation Links

Ali Bıkmaz'ın Övgülerine Mazhar Olmak Gurur Verici

DSP İskenderun İlçe Başkanı Ali Bıkmaz ve yönetimi, yeni seçilen CHP İlçe teşkilatını ziyaret etti.

Politika   A+a-

DSP İskenderun İlçe Başkanı Ali Bıkmaz ve yönetimi, yeni seçilen CHP İlçe teşkilatını ziyaret etti. Ali Bıkmaz , “CHP yönetimini, delegelerini yürekten kutluyorum, böyle değerli bir başkanın arkasında durdular. Kentimizin böyle bir başkana ihtiyacı var." diyerek Nihat Karpuz'u tebrik etti.

Ali Bıkmaz’ın Övgülerine Mazhar Olmak Gurur Verici

CHP İskenderun İlçe Başkanı Nihat Karpuz, dokuz yıldır ilçe başkanlığı yaptığını ama Ali Bıkmaz'ın yanında her zaman heyecanlandığını dile getirdi. Karpuz "Ali Bıkmaz'ın siyasetteki ahlaklı ve dik duruşu, ben ve İskenderun'daki siyasetçi arkadaşlarım hep rehber edinmişizdir.

 

Ali bey’in iltifatlarına mazhar olmak inanın, abartılı gelecek ama Türkiye Cumhuriyeti Devletinde Bakan olmaktan daha önemlidir. DSP İlçe Başkanımız değerli Ali Bıkmaz'ın ve yönetiminin, partimizi gelip nezaket ziyaretinde bulunmaları ayrı bir anlam ifade ediyor. İskenderun'daki siyaseti sürekli yüksekte tutmuşlardır. Bugün İskenderun'daki siyasetin üst seviyelerde olmasında Ali Bıkmaz'ın ve yönetiminin çok büyük katkısı vardır." diyerek, DSP İlçe yönetimini ziyaretinden dolayı mutluluklarını dile getirerek teşekkür etti.
 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet