Skip Navigation Links

Rektör Dereli’den Off Road’ta Amarok Şov

İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, off Road etkinliğinde parkurdaki yerini alınca heyecan doruğa çıktı.

Rektör Dereli’den Off Road’ta Amarok ŞovWeb
TV

Gündem   A+a-

 İskenderun Teknik Üniversitesi 2. Teknoversite Günleri etkinlikleri kapsamında Merkez Kampüste birbirinden farklı araçlarla Off Road yarışlarına katılan yarışmacılar tarafından büyük heyecanla karşılandı.
 
      Özel olarak hazırlanan parkurlarda doğaya karşı güçlü araçlarla mücadele heyecanı yaşamak isteyenlerin son yıllarda Doğu Akdeniz’de farklı şehirlerin ev sahipliğinde gerçekleştirilen organizasyonlarla Off Road yarışlarına da ilgiyi arttırdı.
İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, off Road etkinliğinde parkurdaki yerini alınca heyecan doruğa çıktı.
Volkswagen Amarok araçla parkurda ilerleyen Rektör Dereli, izleyenlere keyifli anlar yaşatırken, aynı zamanda Amarok’u da test ederek onaylamış oldu.
 
      Bölgede ve kentte önemli bir kitleye sahip Off Road yarışçılarını unutmayan İSTE (İskenderun Teknik Üniversitesi) 2. Teknoversite Günlerinde düzenlediği etkinlik de ilgi gördü.
 
      Yarışmacılar arasında İSTE’li öğretim üyelerinin de bulunmasıyla Merkez Kampüste birbirinden zorlu Off Road parkurları oluşturuldu. Bölgedeki Off Road yarışmacılarını bir araya getiren yarışmaya birbirinden farklı araçlar da boy gösterdi, zorlu parkurda mücadele verdi.
 
 
 
 
Rektör Dereli’den Off Road’ta Amarok Şov videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet