Skip Navigation Links

Zeynel Abidin Cilli İlkokulu Okul Aile Birliği Dayanışma Gecesi

Zeynel Abidin Cilli İlkokulu okul aile birliği Truva life otelde dayanışma gecesi düzenledi.

Zeynel Abidin Cilli İlkokulu  Okul Aile Birliği Dayanışma Gecesi

Gündem   A+a-

 
Zeynel Abidin Cilli İlkokulu  okul  aile birliği Truva life otelde dayanışma gecesi düzenledi.
 CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal,Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldız,Tekebaşı Muhtarı Kenan Elmas,Okul Müdürü Levent Dinçman   ve Vatandaşlar dayanışma gecesine katıldılar.
 
 Okul Müdürü Levent Dinçman dayanışma gecesinde açılış konuşması yaparak, eğitime katkısı olan esnaflara ve Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’e teşekkür etti.
Hatay Milletvekili Serkan Topal konuşmasında:”Bilimsel ,laik ,demokratik, kamusal  eğitim alanındaki mücadelelerinden dolayı öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.Okul aile birliğin, okul müdürüne ,kutsal öğretmenlerimize buradan saygılarımı sunuyorum.”dedi .
Gecenin sonunda Sanatçı Hakan Gümüş ,Metin Akpınar,Zeki Alasya, Kemal Sunal ,Halit Akçatepe taklitleri yaparak kahkaha dolu  anlar yaşandı. Gecede yapılan çekilişin bütün gelirleri okula bağışlandı.
 
Okul Müdürü Levent Dinçman gecenin sonunda yaptığı konuşmada:” Değerli Milletvekilimiz Sayın Serkan TOPAL, Belediye başkan yardımcımız Mehmet YILDIZ, Mahalle Muhtarımız Sayın Kenan ELMAS, değerli veliler, sevgili konuklar Tekebaşı Zeynel Abidin Cilli İlkokulu okul aile birliğimizin düzenlediği dayanışma yemeğimize hepiniz hoş geldiniz.
 
  Okulumuz,  İlçemizin değerli şahsiyetlerinden Dr Yusuf İzzettin Cilli tarafından 1999 yılında aile büyükleri Zeynel Abidin Cilli adına yaptırılmış ve eğitim öğretim hayatına başlamıştır. Dr Yusuf İzzettin Cilli ‘ye okula olan desteğini geçen yıllara rağmen sürdürdüğü için teşekkürlerimizi sunuyoruz.
 
Belediye Başkanımız Sayın Mithat NEHİR şehir dışında olması nedeniyle şuan yanımızda değil. Belediye Başkan yardımcımız Sayın Mehmet YILDIZ aramızda.Belediye başkanımıza kendisi aracılığıyla teşekkürlerimizi gönderiyoruz. Zira ne zaman bir talebimiz olduysa başkanımız ilgiyle karşılamış ve gerekeni bu gecede olduğu gibi yaparak hep yanımızda olmuştur.

Tekebaşı ile yakından ilgilenen ve gerek ortaokul gerekse lisemizin mahallemize kazandırılmasında emek veren değerli İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hilmi KAPO’ya ve her zamanki gibi bu gece de yanımızda olan ayrıca Tekebaşı’ndaki lise ve anaokulu yapımıyla ilgili emeklerinden dolayı Muhtarımız Kenan ELMAS’a Teşekkürlerimizi sunuyoruz.
 
    Okulumuz 18 yıldır eğitim öğretim faaliyeti göstermektedir. Bu geçen zaman zarfında nice yöneticiler, öğretmenler görev yapıp ayrılmıştır. Görev yapanlar ayrılmış ama okul her zaman olduğu yerde eğitim öğretim hayatına devam etmiştir. Bu durum gösteriyor ki okul hiçbir zaman müdürün, müdür yardımcının , öğretmenin değildir. Okullar hizmet verdiği mahallenindir, velilerindir, öğrencilerindir. İşte okul aile birlikleri bu bakış açısıyla okulun gerçek sahipleri olarak varlar. okul aile birliği başkanımız  Sever COŞKUN önderliğinde bu geceyi bize yaşatan okul aile birliğimize teşekkür ediyoruz. Ayrıca görev sürem içinde çocuklarımızın geleceğine katkı sağlamak adına desteğini hep hissettiğimiz duyarlı mahalle sakinlerimiz Barış ARSLAN, İbrahim DÖNMEZ’e ve mahallemizin değerli esnaflarından Şık Perde Sinan KARATAŞ ‘a teşekkür etmek istiyoruz.
 
Katılımlarıyla bizleri onurlandıran değerli Milletvekilimiz Serkan TOPAL’a , Belediye Başkanımızı temsilen bizimle olan Başkan yardımcımız Mehmet YILDIZ’a ve siz değerli misafirlerimize tekrar hoş geldiniz der, iyi eğlenceler diler, saygılarımı sunarım.”dedi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet