Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

196 İSTE Öğrencisi Sertifikasını Aldı

İskenderun Teknik Üniversitesi ile Türk Kızılayı İskenderun Şubesi arasında düzenlenen

196 İSTE Öğrencisi Sertifikasını Aldı

Gündem   A+a-

 
İskenderun Teknik Üniversitesi ile Türk Kızılayı  İskenderun Şubesi arasında düzenlenen protokol ile Türk Kızılayı İlkyardım Eğitim Merkezinden Uluslararası geçerliliği olan Kızılay sertifikalı 16 saat süreli Temel İlkyardım Eğitimini tamamlayan 196 İSTE öğrencisi sertifikalarını İskenderun Teknik Üniversitesinde bu yıl ikincisi düzenlenen Teknoversite günlerinde Rektör Prof.Dr.Türkay Dereli'nin elinden aldı. Sertifika töreninde Türk Kızılayı İskenderun Şube Başkanı Ümit Günay, Rektör ve Üniversite yönetimine İlkyardım eğitiminin yaygınlaştırılması hususunda verdiği desteğe teşekkür ederek, Atatürk ve Kızılay konulu bir portre hediye etti.
 
Rektör Prof.Dr. Türkay Dereli Türk Kızılayı'nın Üniversiteye yönelik çalışmalarını takdirle karşıladığını ve öğrencilerin değerli bir iş yaptıklarını ifade ederek, kurumlararası işbirliğinin artarak devam edeceğini söyledi. Eğitim alan öğrencilere sertifika, ilkyardımcı kimliği ve ilkyardım çantası dağıtımı yapıldı.
 
Bunun yanısıra Kızılay tarafından  üniversite bünyesinde kullanılmak üzere içerisinde muhtelif ilkyardım malzemeleri ve Otomatik Eksternal Defibrilatör  bulunan bir ilkyardım dolabı teslim edildi. 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş