Skip Navigation Links

JICA Heyeti HATSU'nun Projelerine Hayran Kaldı

HATSU ile JICA heyeti, JICA’dan alınan krediyle yapılan Antakya-Defne İçmesuyu ve Kırıkhan Atıksu Arıtma Tesisi İnşaatı’nda incelemelerde bulundu.

JICA Heyeti HATSU'nun Projelerine Hayran KaldıWeb
TV

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU) ile Japonya Uluslararası İşbirliği Ajansı(JICA) heyeti, JICA’dan alınan krediyle yapılan Antakya-Defne İçmesuyu ve Kırıkhan Atıksu Arıtma Tesisi İnşaatı’nda incelemelerde bulundu.
 
HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali, JICA Türk Ofisi Başkanı Mayumi Endoh, HATSU Daire Başkanları, İller Bankası ve diğer JICA temsilcileri Antakya-Defne İçmesuyu İnşaatı kapsamında Defne Sümerler, Antakya Gazi ve Esentepe mahallelerinde eş zamanlı olarak devam eden içmesuyu hattı çalışmalarını yerinde inceleyerek teknik ekiplerden bilgiler aldı.
 
Maliyeti 63 milyon 823 bin TL olan projenin ne yönde ilerlediğini çıkarılan proje krokisi üzerinden inceleyerek çalışmanın son durumuyla ilgili detaylı bilgiler alan JICA heyeti, çalışmaları tamamlanmış muhtelif noktaları da ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
 
İçmesuyu çalışmalarının ardından maliyeti 10 milyon 335 bin TL olan Kırıkhan Atıksu Arıtma Tesisi’ni de inceleyen heyet, HATSU’nun uzman teknik personelleri eşliğinde tesisi gezerek projenin son durumu ve çalışma sistemi hakkında bilgiler aldı.
 
Projelerde gösterilen hassasiyetten dolayı HATSU heyetine teşekkür eden JICA heyeti, HATSU heyetinin projelere ciddi yaklaşımlarından dolayı ve gereken özeni göstererek çalışmaları yürüttüklerinden dolayı tebrik etti.
 
 
JICA Heyeti HATSU'nun Projelerine Hayran Kaldı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet