Skip Navigation Links

Kılıçdaroğlu Dörtyol'a Geliyor..

CHP'nin her geçen gün yükseliş gösterdiği Dörtyol'a duyarsız kalmayan CHP Lideri Kılıçdaroğlu, genel seçimde oy patlaması yapmaya hazırlanan Dörtyol'l

Politika   A+a-

CHP’nin her geçen gün yükseliş gösterdiği Dörtyol’a duyarsız kalmayan CHP Lideri Kılıçdaroğlu, genel seçimde oy patlaması yapmaya hazırlanan Dörtyol’lulara moral vermeğe geliyor..
Kılıçdaroğlu Dörtyol’a Geliyor..

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hatay’ın Dörtyol İlçesine geliyor. 8 Ocak Cumartesi günü Dörtyol’a gelecek olan Kılıçdaroğlu, CHP Dörtyol İlçe Örgütü’nün düzenleyeceği etkinliğe de katılacak olan Kılıçdaroğlu’nun ziyareti, Dörtyol’da heyecana neden oldu.
Kısa süre arayla önce MHP Lideri Devlet Bahçeli ve ardından da CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Dörtyol’u ziyaret edecek olması nedeniyle şaşkınlık içerisinde olduğu öğrenilen Dörtyol halkının, 8 Ocak Cumartesi gününü sabırsızlıkla bekledikleri öğrenildi.
Bilindiği üzere; Cumhuriyet Halk Partisi Dörtyol’da yeniden yapılanma çalışmalarını hızlı bir şekilde yapmış, geçmiş yıllarda küstürülen partililerin yeniden kazandırılması için faaliyetlere hız verilmişti. Cumhuriyet Halk Partisi’nin altın çağını yaşadığı Dörtyol İlçesi’nde, çalışmalarıyla göz dolduran, sadece şehir merkezlerinde değil köylerde ve sanayi çevrelerinde de yoğun bir çalışma yürüten CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Osman Tufan ve Dörtyol İlçe Örgütü, genel seçimlerde hem Dörtyol’dan milletvekili çıkarmayı, hem de büyük bir oy patlaması yapmayı hedefliyor.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet