Skip Navigation Links

Karayılan’da Parklarda Yenileme Çalışması Yapılıyor

İskenderun Belediyesi, vatandaşların yoğun olarak kullandığı parklarda yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Karayılan’da Parklarda Yenileme Çalışması Yapılıyor

Gündem   A+a-

 
İskenderun Belediyesi, vatandaşların yoğun olarak kullandığı parklarda yenileme çalışmalarını sürdürüyor.
 
Park Bahçe Müdürlüğü ekipleri ayrıca ilçe genelindeki parklarda bahçelerde düzenleme, spor ekipmanları, bakım-onarım çalışmalarını da yürütüyor.
 
KARAYILAN’DA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
 
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Karayılan mahallesinde ve kentin farklı noktalarında ekiplerimiz parklarda yenileme, düzenleme ve bakım onarım çalışmalarını sürdürüyor. Halkımızın yoğun uğrak yeri olan ve dinlenebileceği alanlar olarak bilinen parklarımızda ekiplerimiz titiz bir çalışma sürdürüyor. Bu çalışmalar kapsamında ilçemizde yenilenmeyen park kalmayacak” dedi.
 
YENİLENMEYEN PARK KALMAYACAK
 
Öte yandan mevcut her yeşil alanı halkın kullanımına yakışır hale getirmek için yoğun çaba gösterdiklerini sözlerine ekleyen Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Mevcut alanları elden geçirip vatandaşa en iyi şekilde hizmet verir hale getireceğiz. Bakım ve onarım çalışmalarımıza halkımızın da koruyarak destek vermesini istiyoruz. Belediye olarak bizler en iyi hizmeti sunmakla görevliyiz ancak vatandaşlarımız da park ve yeşil alan gibi kamuya açık bölgeleri koruyarak ve temiz tutarak bizlere destek olabilirler” diye konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet