Skip Navigation Links

İrfan Önal Gazetecilerle Buluştu

MHP Hatay Milletvekili Adayı İrfan Önal, öğle yemeğinde gazetecilerle bir araya geldi.

Politika   A+a-

İrfan Önal Gazetecilerle Buluştu
MHP Hatay Milletvekili Adayı İrfan Önal, öğle yemeğinde gazetecilerle bir araya geldi. Toplantıda kamu görevi döneminde ülkeye kattıklarını da anlatan İrfan Önal, İller Bankası Genel Müdürlüğü görevini yürüttüğü dönemde meydana gelen depremlerde yaranın hızlı bir şekilde sarılması için verilen mücadelenin başarıya ulaştığına dikkat çekerek şöyle konuştu:
“12 Haziranda yapılacak olan 24.dönem TBMM Genel Seçimlerine katılmak üzere MHP’den HATAY Milletvekili Aday Adayı olarak huzurlarınızda bulunmaktayım.
Amacım;”önce ülkem ve milletim,sonra partim ve ben” ilkesine bağlı kalarak öncelikle güzel Hatay’ımızın ve Hataylıların ve bütün TÜRKİYE CUMHURİYETİ vatandaşlarının ve büyük TÜRK MİLLETİ’NİN emrinde ve hizmetinde olmaktır.
Ülkemiz çok ciddi sosyal, siyasal ve ekonomik sorunlarla karşı karşıya bulunmaktadır. Yokluk, yoksulluk ve yolsuzlukta dünya liginde üst sıralardayız. Bütün CUMHURİYET tarihi boyunca kalkınmamızın öncülüğünü yapmış temel stratejik tesislerimiz, Demir-Çelikten Petkime Türk Telekom’dan, Limanlarımıza, Tekelden Çimentoya,Seka’dan Şeker Fabrikalarına kadar “BABALAR GİBİ” satıldı.
Bankalarımız büyük basın kuruluşlarımız, televizyonlarımız, önemli sanayi tesislerimiz,HARİRİ ‘lere HANS’lara ve GEORGE’lara peşkeş çekildi.Son 9 yıllık AKP iktidarı döneminde 88 yıllık Cumhuriyet tarihinde yapılan borçlanmanın 3 katından fazlası yapıldı.
Doğmamış çocuklarımızın bile geleceği ipotek altına alındı. AKP hanedanı ve yandaşları “Lale Devri” saltanatı yaşarlarken, halkımız 500 kg kötü kömüre,2 kg Un’a, makarnaya, pirinç’e muhtaç hale getirildi.Oy deposu olarak görüldü, horlandı sömürüldü. “ULAN” diye itildi, “ANANI DA AL GİT” diye azarlandı. İnsanların yatak odalarına kadar gizli kulaklar yerleştirildi. AKP iktidarına muhalif kim varsa; aydın, yazar-çizer, basın mensubu, iş adamı, işçi, çiftçi, memur, öğrenci,asker itildi sürüldü sindirildi ceza evlerine dolduruldu.
Sağlıkta “Reform” yaptık dediler, doktorlarımız dün sokaktaydı.
“İşçilerin” haklarını koruyacağız” dediler, Tekel işçilerini Ankara’da eksi 10 derecede havuzlara ittiler, gözlerine biber gazı sıktılar.
“İleri demokrasi” dediler, protesto hakkını kullanan öğrencileri panzerlerle kovaladılar. Coplarla terbiye etiler.
Bu nasıl ileri demokrasi?
Pamuk üreticisi halinden memnun mu?
Tütün ekenler geçimini sağlayabiliyorlar mı?
Narenciye maliyetini kurtarıyor mu?
Zeytin üreticisi masrafını çıkarabiliyor mu?
Sebze üreticisi, hal esnafı, toptancı, perakendeci,pazar esnafı,işçi,memur, emekliler,çiftçi,köylü,esnaf,ayakkabıcı,mobilyacı,berber,bakkal amca,tuhafiyeci,konfeksiyoncu,lokantacı ve diğerleri, siz değerli basın mensupları;
Halinizden memnun musunuz?
Bugününüz dününüzden iyi mi?
Çocuklarınızın geleceğinden emin misiniz?
Bugün sattığınızı aynı fiyatla yerine koyabiliyor musunuz?
Alacaklarınızı zamanında alıp, borçlarınızı zamanında ödeye biliyor musunuz?
Bankalara ödediğiniz faizlere dayana biliyor musunuz?
Dünyanın en pahalı akaryakıtını ve elektriğini kullandığınızı, en yüksek vergilerini ödediğinizi biliyor musunuz?
Kısacası ülkemizin geleceğine güvenle bakabiliyor musunuz?
Değerli Basın Mensupları,
Bebek katiline 5 yıldızlı otel konforu sağlanması
PKK’lılara Habur da davullu zurnalı karşılama töreni,yapılması
“Domuz Bağı” ile insanları katleden canilerin elini kolunu sallayarak yurt dışına kaçması,AKP iktidarı sayesinde olmadı mı?
Bendeniz,Hatay -Yayladağı Olgunlar köyünde doğdum.
Adana Mühendislik Bilimleri Fakültesinden Makine Mühendisi olarak 1980 yılında mezun oldum.
Türkiye ve Ortadoğu Amme İdaresi Ensttisü’n de, Kamu Yönetimi Yüksek Lisans’ımı tamamladım.Siyasal Bilgiler Fakültesinde “İşletme Yönetimi Eğitimi Programı” ve “Devlet Memurları Yabancı Diller Eğitim Merkezi”ni bitirdim.Çukurova Üniversitesi Mezunları Vakfı’nın kurucu mütevelli heyeti başkanıyım.Makine Mühendisleri Odası Ankara Şubesi Sekreterliği’ni yaptım.Ankara’da kurulan,Yayladağılılar Derneği ve Hatay Birlik Derneği’nin kurucuları arasında yer aldım.
33 Yıllık Devlet Memurluğu ve Bürokrasi tecrübemi,ülkemizin, ve milletimizin siz değerli hemşerilerimin hizmetine adadım.
1995, 1999, 2002 ve 2007 Yıllarında Hatay’dan MHP Milletvekili adayı olarak seçimlere katıldım ve canla başla çalıştım.
1999 Yılında MHP, ANAP, DSP Hükümeti Döneminde İller Bankası Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Başkanlığı’na atandım.
Türkiye genelinde 3215 belediye ve 81 İl Özel İdaresine ve yaklaşık 28000 bin köyümüze proje karşılığı hibe krediler verdim. Danışmanlık ve teknik destek hizmeti sağladım.
1999 da meydana gelen ve “Asrın Felaketi” olarak anılan ve 30000 e yakın insanımızın hayatına mal olan, Marmara Bölgesi’ni yerle bir eden 2 büyük depremin sonucu Bölge’nin yeniden imar ve inşa edilerek yaralarının sarılması ve yeniden ayağa kaldırılmasında önemli görevler üstlendim.
Görev yaptığım 1999,2002 yılları arasında Hatay’ımızın 300 köyüne hibe kredi verdim,proje desteği sağladım.
76 Belediyemizin tamamına, hiçbir parti ve bölge ayrımı yapmaksızın, hizmet ettim,kapılarımı sonuna kadar herkese açtım.
Yayladağı –Yeditepe –Karaköse grup içme suyu projesinden, Harbiye kanalizasyonuna,Antakya içme suyundan Reyhanlı kanalizasyon’una ,Narlıca içme suyundan Payas içme suyuna, Dörtyol-Payas kanalizasyon projesinden Ardıçlı içme suyuna kadar 100’lerce proje ve yatırımın gerçekleşmesi ve hizmete açılmasını sağladım.Antakya – Yayladağı karayolu ve Hatay havaalanı’nın yapılmasında çaba harcadım,destek verdim.
Güzel Hatay’ımızın daha çok gelişmesi ve kalkınması için yeni projelere kafa yordum, etütler yaptırdım,kendimi hazırladım.

Bu defa,sizlere siyaseten daha iyi hizmet etmek amacı ile 5.kez Millet vekili Aday Adayı olarak huzurlarınızda bulunuyorum.
Öncelikle,Cenap-ı ALLAH’ın inayeti,halkımızın ve MHP teşkilatının destekleri,MHP Genel Merkezi ve Sayın Devlet Bahçeli beyefendinin takdirleri ile sizleri TBMM’de temsil etmek istiyorum.
Desteklerinizi ve dualarınızı bekliyorum.
444 6 MHP kod’lu çağrı merkezine ve www.devletbahceli.com internet adresine şahsımla ilgili destek mesajlarınızı iletmenizi rica ediyorum.”


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet