Skip Navigation Links

Emlak Vergisi 1. Taksiti İçin Son Gün 31 Mayıs

Samandağ Belediyesi emlak ve iş yerleri için çevre temizlik vergisi 1. taksitinin son ödeme tarihi 31 Mayıs 2017 olduğunu hatırlatarak vatandaşlara

Emlak Vergisi 1. Taksiti İçin Son Gün 31 Mayıs

Gündem   A+a-

 
Samandağ Belediyesi emlak ve iş yerleri için çevre temizlik vergisi 1. taksitinin son ödeme tarihi 31 Mayıs 2017 olduğunu hatırlatarak vatandaşlara bilgilendirme açıklaması yaptı.
Samandağ Belediyesi tarafından yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi;
 
Samandağ Belediyesi olarak hizmetlerimizin temel kaynağı olan emlak ve iş yerleri çevre temizlik vergisi 1. taksit ödemeleri 31 Mayıs 2017 tarihinde sona erecektir.
 
1319 Sayılı Emlak Vergisi Kanununa göre, Emlak Vergileri Mayıs ve Kasım ayı olmak üzere 2 eşit taksitle ödeniyor.
 
Emlak ve Çevre Temizlik Vergilerinin 1.nci taksit ödeme süresi Mayıs ayı sonuna kadar olup, vatandaşlarımızın ödemelerini son güne bırakıp, yoğunluk yaşamamaları için gerekli önlemler alındı. Vatandaşlarımız vergilerini, gerek internet üzerinden gerekse Belediye Hizmet binamız İçerisinde bulunan veznemize nakit  yada kredi kartıyla ödeyebilirler.
Hemşerilerimizin ödemelerini son güne bırakmamaları için uyarıda bulunuyoruz
 Mükelleflerin, ödemelerini bu tarihe kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. 31 Mayıs 2017 tarihinden sonra ödenecek emlak vergileri ve işyerlerine ait çevre temizlik vergilerine kanunen gecikme faizi uygulama zorunluluğu bulunmaktadır. Mükelleflerin mağdur olmamaları ve cezalı duruma düşmemeleri için vergilerini 31 Mayıs 2017 Çarşamba günü mesai bitimine kadar ödemeleri gerekmektedir. “ifadelerine yer verildi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet