Skip Navigation Links

Edip Arslan'ın Ölümü Derin Üzüntü Yarattı

Geçtiğimiz Cuma günü akşam saatlerinde Favvar mevkiinde evine yakın yerde trafik kazası geçiren Edip Arslan (43) hayatını kaybetti.

Edip Arslan'ın Ölümü Derin Üzüntü Yarattı

Gündem   A+a-

 
Geçtiğimiz Cuma günü akşam saatlerinde Favvar mevkiinde evine yakın yerde trafik kazası geçiren Edip Arslan (43) hayatını kaybetti.
 
Davut Ticaret sahibi Davut Arslan’ın oğlu ve Samandağ Bakkallar Odası Başkanı Necdet Arslan’ın kuzeni olan Edip arslan  evli ve 6 çocuk babasıydı. Geçirdiği elim bir trafik kazasının ardından Adana Balcalı hastanesi yoğun bakım servisinde verdiği 3 günlük yaşam mücadelesini kaybederek ailesi ve çevresini derin bir üzüntüye boğdu. Çevresinde sevilen sayılan, dürüstlüğü ve beyefendiliği ile tanınan Arslan’ın  cenazesi, dün saat 12:30’da tedavi görmekte olduğu Adana Balcalı Hastanesinden, Cumhuriyet  Mahallesindeki evine getirildi. Arslan’ın cenazesi saat 15:00’da Çöğürlü Mahallesi Asri Mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi. cenazeye, Arslan’ın ailesi, yakınları, Belediye Başkanı Mithat Nehir, Hatay eski Milletvekilleri, Fuat Çay, Refik Eryılmaz, CHP İlçe Başkanı İbrahim Aydoğan, Belediye Meclis Üyeleri, Samandağ esnaf odası başkanı Refik Gümüşoğlu, Samandağ Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Sait Kahiloğulları, Berberler odası Başkanı Hikmet Tunç, Terziler Odası Başkanı Cuma Sahiloğulları, sosyal Yardımlaşma ve dayanışma Vakfı Başkanı Uzay Fırıncı, Kütüphane Müdürü İbrahim Kimyongür, Çöğürlü Muhtarı Mehmet Doğru, mahalle muhtarları, sevenleri, esnaf dostları, ve çok sayıda kişi katıldı. Arslan’ın genç yaşta ölümü cenazeye katılanların yüreğini dağladı.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet