Skip Navigation Links

HATSU Gece Gündüz Demeden Teyakkuzda!

HATSU,eskiyen altyapı hatlarında ve kullanılan bacalarda oluşan sorunların yapılan yenileme çalışmaları ile giderildiğini duyurdu.

HATSU Gece Gündüz Demeden Teyakkuzda!Web
TV

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), eskiyen altyapı hatlarında ve kullanılan bacalarda oluşan sorunların yapılan yenileme çalışmaları ile giderildiğini duyurdu.
Hatay’ın 15 ilçesinde yaptığı hizmetler ile bütün Mahallelerin yıllardır süren sorunlarına son veren Genel Müdürlük, ALO 185 HATSU İhbar ve İstek hattına gelen bildirimlere anında cevap verildiğini ve bu kapsamda Antakya ilçesinin muhtelif noktalarında oluşan sorunlara vatandaş mağduriyetini gidermek amacıyla ekiplerin gece saatlerinde müdahale ettiğini açıkladı.
Vatandaşları rahata kavuşturmak amacıyla 7/24 esasına göre hizmet vermeyi amaçlayan HATSU, Antakya İlçesine bağlı 75. YIL Bulvarı, Haraparası Mahallesi ve Akdeniz Mahallesi Turunçlu Caddesi üzerinde ki parsel bacalarında yenileme yapıldığını ve tıkanıklık oluşan bölgelerin vidanjör aracının yardımı ile açılarak kötü kokuların önlendiğini aktardı.
HATSU Gece Gündüz Demeden Teyakkuzda! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet