Skip Navigation Links

İTSO’nun Esnaf Ziyaretleri Devam Ediyor

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkan yardımcısı Muhsin Yeter ve İTSO Genel sekreter vekili Figen Gül Dönmez

İTSO’nun Esnaf Ziyaretleri Devam Ediyor

Gündem   A+a-

 
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkan yardımcısı Muhsin Yeter ve İTSO Genel sekreter vekili Figen Gül Dönmez, esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinlediler.
 
İskenderun’da faaliyet gösteren esnaflara yönelik İTSO yetkililerinin ziyaretleri de esnaflar tarafından memnuniyetle karşılanıyor.  Ziyaretlerde  piyasa  koşulları, alış verişlerdeki son durum, esnafın Odayla ilgili sorunları, Odadan beklentileri hakkında karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu. İskenderunlu esnaflar, İTSO’nun bu tür ziyaretlerinden memnun kaldıklarını belirterek; “İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası yetkililerinizin gelip bizlerle birebir sohbet etmeleri, hatırlarımızı sormaları, sorunlarımızı dinlemeleri gerçekten çok ince bir düşünce. Bizler zaten odamızdan memnunuz.Bir tebessüm ve bir güler yüz bizleri mutlu etmektedir.  Bölgemizin lokomotifi konumunda olan İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nın faaliyetlerini de yakından takip ediyoruz, İskenderun ekonomisi için canla başla çaba sarf eden, tüm yönetimini de kutluyoruz. Esnaflara yönelik KOSGEB ve Girişimcilere destek anlamında verilen hibe ve sıfır faizle kredilerde, Esnaflar olarak bizlere adeta can simidi oldu.  Esnaflar olarak bizlerin ortak beklentisi, Esnaflara yönelik bilgilendirme toplantı ve seminerlerde bulunmak isteriz. Bu bağlamda bizleri ziyaret ettiğiniz için teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dediler.   
 
İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter ise; “İTSO olarak üyelerimize ve esnaflarımıza yönelik ziyaretlerimiz devam etmektedir. Fırsat buldukça esnaflarımızı ziyaret ediyoruz, sorunlarını dinliyor, Oda ile ilgili beklentilerini öğreniyoruz. Genel anlamda ziyaretlerimizden olumlu sonuçla alıyoruz. Sorunların çözümü noktasında İTSO olarak en yetkili mercilerle görüşerek, esnafımızın taleplerini iletiyoruz” şeklinde ifadelere yer verdi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet