Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Av. Osman Çelebi CHP'den Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Aday Adayı Avukat Osman Çelebi cumartesi günü CHP Dörtyol İlçe Örgüt Binası önünde kalabalık bir partili to

Politika   A+a-

Av. Osman Çelebi CHP’den Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı

Sedat İSKENDEROĞLU / DÖRTYOL

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Aday Adayı Avukat Osman Çelebi cumartesi günü CHP Dörtyol İlçe Örgüt Binası önünde kalabalık bir partili topluğu ile basın açıklaması yaparak Milletvekilliği Aday Adaylığını açıkladı. Herkesin siyaset yapmak için nedeni vardır, benim de nedenlerim var. Benim için en önemli neden vatan sevgisi ve bu vatana hizmet etme aşkıdır diyen CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Av. Osman Çelebi basın açıklamasında 8 yıllık AKP hükümetine yönelik ağır eleştirilerde de bulundu.
Av. Osman Çelebi aday adaylığı açıklamasında; “Türkiye'nin en verimli toprakları olan cennet bölgemize termik santraller yapılmak istenmektedir. Halkımızın sağlığı, tarım ürünlerimizin geleceği, sırf birilerinin servetine servet katılsın diye hiçe sayılmaktadır. Bu bölgenin insanları bu kadere razı olmaya zorlanmaktadır. İnsanlarımız, bu dayatmaya karşı mücadeleden yılmayacaklar, termik santraller bu bölgeye kurulmayacak, defolup gideceklerdir.” diyerek çevreye olan hassasiyetlerini ortaya koyarken; “AKP' nin 8 yıllık iktidar döneminde Türkiye'nin karanlığa mahkum edildiği, gelecekte de bu zifiri karanlığa mahkum edileceği tüm vatandaşlarımızca endişeyle korkuyla izlemektedir. Artık bu karanlık gidişe dur demenin zamanı geldi. Bulunduğumuz bu ortamda sosyal demokratlar ve gerçek cumhuriyetçiler için yaşam çok ama çok zorlaştı. Bundan sonra da iyice çekilmez hale gelecektir.”dedi. CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Av. Osman Çelebi Cumhuriyet Halk Partisinin bu iktidar yürüyüşüne katkı vermek, bu yürüyüşün içerisinde aktif çalışmak, mesleki ve siyasi birikimimle birlikte, sizin sesinizi meclise taşıyabilmek, çiftçinin, işçinin, esnafın, memurun, kısacası tüm halkın milletvekili olabilmek, için CHP'den aday adayı oldum. Sizlerin gücünü biliyorum ve desteğinizi bekliyorum. Siz bana inanıyorsanız, beni meclise taşımak istiyorsanız ben yüreğimle, bilgimle, onurumla ve cesaretimle hazırım diyerek sürdürdüğü açıklamasında; “Aday olsam da olmasam da, sıralamaya girsem de girmesem de partim için milletvekili adayı seçilecek diğer aday adayı arkadaşlarım için, bir nefer gibi çalışacağıma sizlerin huzurunda söz veriyorum. Ben bu memlekete hizmet için varım ve hizmet için var olmaya devam edeceğim. Bu toplantıda beni yalnız bırakmayan aday adayı arkadaşlarımı kürsüye davet ediyorum.” diyerek başta İlyas Ateşoğlu olmak üzere tüm Milletvekili Aday Adaylarını yanına çağırarak birlik ve beraberliğin güzel bir tablosunu sergiledi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş