Skip Navigation Links

Samandağ Belediyesi Mayıs Ayı Toplantısını Gerçekleştirdi

Samandağ Belediye Meclisi 2017 Mayıs ayı olağan toplantısını Kuşalanı Mahallesi Çok Amaçlı salonunda gerçekleştirdi.

Samandağ Belediyesi Mayıs Ayı Toplantısını Gerçekleştirdi

Gündem   A+a-

 
Samandağ Belediye Meclisi 2017 Mayıs ayı olağan toplantısını Kuşalanı Mahallesi Çok Amaçlı salonunda gerçekleştirdi. Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’in yönettiği Mayıs ayı olağan toplantısından 8 madde görüşüldü. 
 
Bir önceki meclis tutanak özetinin görüşülüp oybirliği ile kabul edildi.
 
2016 Mali Yılı Gelir ve Gider Kesin Hesabı görüşülüp oy birliği ile kabul edildi.
 
İlçemizin değişik Mahallelerinde; yol, asfalt ve parke yapım işlerinde kullanılmak üzere İller Bankasından veya Özel Bankalardan kredi alınması hususu görüşülüp oy çokluğu ile kabul edildi. 
 
02.09.2016 tarih ve 114 sayılı Meclis kararıyla Hatay Büyükşehir Belediyesine yapılan tahsis işleminin iptali görüşülüp oy çokluğu ile kabul edildi.
 
Hatay Valiliği Kadastro Müdürlüğünün 18.04.2017 tarih ve 897037 sayılı yazıları ile yapılacak çalışmalarda kadastro ekipleriyle görev yapmak üzere talep edilen İlçemiz Eriklikuyu, Kapısuyu ve Yoğunoluk Mahallelerinde 3402 sayılı Kadastro Kanununun 22-a maddesi kapsamında yenileme çalışmaları yapılacağından anılan mahallelerde ikamet eden her mahalle için ayrı ayrı 6 şar kişiden oluşan bilirkişilerin seçildi. Eriklikuyu Mahallesi Suphi Kara, Ali Çubukçu, Bayram Yılmaz, Mehmet Kale, İsmet Şirin, Şaban Culhacılar; Kapısuyu Mahallesi Mehmet Söker, Kemal Yüksel, Bilal Baykuş, Salahettin Güleç, Murat Yemşen, Mehmet Kalbacı; Yoğunoluk Mahallesi Cuma Salih, Mustafa Avcı, Cuma Korkmaz, Ahmet Çolak, İsmet Avcı, Osman Yemişen görevlendirilmesi oy birliği ile kabul edildi.
 
04.04.2017 tarih ve 36 sayılı Meclis kararıyla imar komisyonuna havale edilen tadilat dosyası ile ilgili imar komisyon raporu görüşülüp oy birliği ile kabul edildi.
Plan tadilat dosyasının İmar Komisyonuna havalesi oy birliği ile kabul edildi.
Samandağ Belediyesi Meclisinin Haziran ayında yapacağı toplantı 2 Haziran Cuma günü Belediye Hizmet Binası Toplantı Salonunda saat 10:00 da yapılması oy birliği ile kabul edildi.​
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet