Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Aramıza Fitne Sokamayacaklar!

AK Parti Hatay İl Başkanı Ahmet Atıç, referandumun ardından Ankara'da gerçekleştirdiği ziyaretler hakkında parti yönetimini bilgilendirdi.

Aramıza Fitne Sokamayacaklar!

Gündem   A+a-

 
AK Parti Hatay İl Başkanı Ahmet Atıç, referandumun ardından Ankara'da gerçekleştirdiği ziyaretler hakkında parti yönetimini bilgilendirdi. Gerçekleştirilen toplantıda konuşan Başkan Atıç, AK Partililerin arasına fitne sokmaya çalışanların asla başarılı olmayacağını, birlik ve beraberlik ortamının süreceğini söyledi.
 
YOĞUN BİR SÜREÇ GEÇİRDİK
 
Çok yoğun ve zorlu bir seçim süreci geçirdiklerini, bu kampanya dönemi boyunca kendisini yalnız bırakmayan herkese minnettar olduğunu kaydeden Atıç, şöyle devam etti; "Yoğun bir seçim sürecinden çıktık. Türkiye’nin yüzyıllık bir direnç gösteren yapısını değiştirecek, ciddi reformların bezendiği bir anayasa değişikliğini ve Cumhurbaşkanlığı sistemini hep beraber oylayarak bu sürece katkı verdik. Ak Parti’nin bugüne kadar tek başına veya koalisyonla girdiği bütün seçimlerden çok daha fazla bir oy tablosuyla Hatay’da bir sonuç ortaya çıktı. Bu konuda kendinizi başarılı görebilirsiniz. Geçtiğimiz hafta Ankara’daydık. Orada edindiğimiz değerlendirmelerde fazla sevinemedik. Ümit ederdik ki daha yüksek oranlar çıksın ama Hatay’ın tablosunu, Hatay’ın üstüne koyarak ivme halindeki yükselişini gerçekten Türkiye ile kıyasladığınız zaman hamdolsun iyi bir çizgi ve iyi bir grafik ortaya koyduğunu görüyoruz. O yüzden kendinizi başaralı görebilirsiniz."
 
TÜM SANDIKLARDAN "EVET" OYU ÇIKTI
 
Hatay genelinde referandum sırasında oy kullanılan 2815 sandığın hepsinden "evet oyu" çıkarmayı başardıklarını belirten Atıç, önceleri en az 800 sandıktan hiç evet oyu çıkmadığını hatırlattı.
Bu sonucun AK Parti Hatay Teşkilatının kampanya dönemi boyunca çok iyi çalıştığını gösterdiğini vurgulayan Atıç şunları söyledi; "81 ilimizin 60 ilinin tamamında evet oyunun çıkmadığı sandıklara da rast gelinmiştir. Hatay’da bulunan 2815 sandığın tamamında evet oyu çıkmıştır. Bu teşkilatın bütün noktalarıyla bütün ilçeleriyle bütün unsurlarıyla sandıklarına hâkim olduğunu, tedbir aldığını sandık güvenliğinin en yüksek seviyede tuttuğunun bir nişanesidir. Türkiye’nin hayır oyu anlamında birinci ve ikincisinin Hatay’da barındırıldığı bir coğrafyada bütün sandıkların tamamında evet oyuna denk geliyoruz. Çok badireli süreçlerden geçtik. Adam hayır oyu vermek için çalışma yapıyor, evet oyu az çıksın diye mücadele ediyor. Seçim akşamı evet oyu az çıktı deyip Ak Parti teşkilatlarına fitne sokmaya çalışıyor. Bunun adına dinime söven Müslüman olsun derler. Sana hadi oradan derler. Sen bu bahçede yer alamazsın. Çünkü bahçede bu güne kadar fitne ortamının büyümediği, fitne tohumlarının yeşermediği bir coğrafyadır. Allah fitneden uzak tutsun. Mevlam birliğimizi ve beraberliğimizi daim kılsın. Türkiye tarihinde inşa faaliyetleri olarak temelleri attığımız 16 Nisan'ın her bir harcında her bir çakıl taşında alın terinizin olduğunu düşünüyorum. 21 Mayıs'taki olağanüstü kongremizde Hatay olarak her zamanki gibi katkıyı vereceğiz. Seçim biter ama teşkilatlarda “no stop” çalışma vardır. Arabada kontağı kapatma yoktur. Bir sonraki hedefe doğru yavaş yavaş yol kateder. Şimdiden önümüzdeki seçim takvimi için ilmik ilmik hasbi çalışacağız. Birbirimizle didişmeyeceğiz."
Yapılan açıklamaların ardından AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri fikir alışverişinde bulundu.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş