Skip Navigation Links

Uğur Feriz Ak Parti'den adaylığını açıkladı.

Genel seçimlerin tarihini belirleyen Başbakan Tayip Erdoğan Haziran 2011 için start verdi. Bu nedenle tüm Türkiye genelinde seçim arenası hız kazandı.

Politika   A+a-

Uğur Feriz Ak Parti’den adaylığını açıkladı…

Genel seçimlerin tarihini belirleyen Başbakan Tayip Erdoğan Haziran 2011 için start verdi. Bu nedenle tüm Türkiye genelinde seçim arenası hız kazandı. İstifalar ve aday adayı olacak isimler belirleniyor.

Başlama tarihi ile hız kazanan seçim sürecinde Ak Parti teşkilat üyesi Uğur Feriz, partideki görevinden istifa ederek Ak Parti Hatay Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.
Kentin tanınmış diş hekimi olan Uğur Feriz, aktif ve başarılı çalışmaları ile daima gündemini korudu. Topluma ve bölgesine duyarlılığı ile bilinen Sn: Feriz, daha verimli çalışmalar yapmak amacı ile aday adayı olduğunu belirtti.
Ak Parti Teşkilatında görevli olarak kente faydalı çalışmalar yapan Feriz, İskenderun halkının benimsediği ve bildiği bir sima olarak anılıyor. Ön planda insana hizmet anlayışı ile hareket eden bir düşünceyle yola çıktığı belirtilen Feriz, hemen her etkinlikte ön sıralardaki yerini aldı.
Ak Partiden aday adaylarının yavaş yavaş isimlerinin belirlenmesi İskenderun siyasetininde önümüzdeki süreçte hız kazanacağının sinyallerini veriyor.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet