Skip Navigation Links

Köylerimizin durumu içler acısı!

Yollar çukur dolu. İlerlemek mümkün değil. Köylü milletin efendisi ise üretimden gelen gücüyle genel bütçeye aktardığı gelirinin karşılığını hizmet ol

Politika   A+a-

Demokratik Sol Parti İl Genel Meclis Üyesi Adayı İsmail Bıkmaz, Gür İşhanında bulunan muhasebe bürosunun hemen yanında seçim bürosunu açtı.
İskenderun’un hakkını ve hukukunu İl Genel Meclisi’nde savunmak ve genel bütçeden daha büyük pay almasını sağlamak için var gücüyle çalışacağını belirten İsmail Bıkmaz, köylerin ihtiyaçlarının karşılanmadığı bir dönemde eksikleri not almaya başladıklarını söyledi.
İskenderun’da ayak basmadık köy ve mahalle bırakmadan çalıştıklarını anlatan Bıkmaz, sorunların en doğru bir şekilde tespitinin bire bir gezmek ve vatandaşı dinlemekten geçtiğine dikkat çekti.
İskenderun’a bağlı köylerde yüzlerce sorun ve eksikle karşılaştıklarını anlatan Bıkmaz, “Yollar çukur dolu. İlerlemek mümkün değil. Köylü milletin efendisi ise üretimden gelen gücüyle genel bütçeye aktardığı gelirinin karşılığını hizmet olarak en iyi şekilde almak durumundadır” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet