Skip Navigation Links

Başkan Seyfi Dingil’den Teşekkür Ziyaretleri

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, referandum öncesinde ziyaret ettiği sivil toplum kuruluşlarına

Başkan Seyfi Dingil’den Teşekkür Ziyaretleri

Gündem   A+a-

 
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, referandum öncesinde ziyaret ettiği sivil toplum kuruluşlarına ve muhtarlara referandum sonrasında da teşekkür ziyaretleri gerçekleştiriyor.
 
Belediye Başkanı Seyfi Dingil, TBMM İdare Amiri ve AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ve AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Ayhan bodur ile birlikte muhtarları tek tek ziyaret ederek 16 Nisan referandumunda verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.
 
BİRLİKTE İSKENDERUN BİRLİKTE TÜRKİYE’YİZ
 
İstikrara evet diyen tüm vatandaşlara teşekkürlerini ileten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”  İnşallah bundan sonraki süreçte ülkemiz daha çok gelişecek daha çok kalkınacak daha çok büyüyecektir. Sandık başına giderek, yeni Türkiye’nin inşasında vatandaşlık görevini yerine getiren herkese teşekkür ediyorum. Artık sandık geride kaldı. Bizler daha fazla çalışarak milletimize hizmet etmeye, devam edeceğiz" dedi.
 
HALKA HİZMET ETMEYE DEVAM
 
Başkan Seyfi Dingil,” Türkiye, artık herkesin geleceğe güvenle baktığı bir ülkedir. Ve umut ediyoruz ki yarınlarımız daha güçlü olacak. Artık koalisyonlar ve bürokrasi ile ülke vakit kaybetmeyecek. Vesayet sistemi son buldu. Daha hızlı hizmet edecek, ülkemizin kalkınması için daha fazla çalışacağız. Biriz, beraberiz, birlikte İskenderun Birlikte Türkiye’yiz… Daha Güçlü İskenderun ve daha güçlü Türkiye için yılmadan vatandaşımıza hizmete devam edeceğiz. Tüm mahallelerimizi dolaşacağız, ihtiyaç ve taleplerini belirleyerek, hızlı bir şekilde hizmetlerimizi sürdüreceğiz” diye konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet