Skip Navigation Links

MAVİ TUR'LA SİYASET

Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe Teşkilatı,

Politika   A+a-



CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı halkla iktidara yürüyüşü kapsamında Denize açılan CHP Körfezin mavi sularında öğrencilerle tekne turuna çıkarak öğrencilerin sorunlarını dinleyerek çözüm arayışına girdiler. CHP İlçe Başkanı Zeki Çıkan ve Belediye Meclis Üyesi ve Av. Bülent Akbay İskenderun’daki siyaset toplantı yerinde değişiklik yaparak bir ilke imza attılar.
Kentimizdeki tek gezi turu teknesinde öğrencilerle bir araya gelen CHP yönetimi ilk olarak kısa bir konuşma yaptılar. İlk konuşmayı yapan Meclis Üyesi ve Av. Bülent Akbay “Bizim amacımız siz gençlere CHP’yi anlatmak siyaset konusunda daha bilinçli olmanız, sorunlarınızı yerinde dinleyerek sorunlarınızı çözmek için çalışmaktır. Biz bu toplantıyı parti binamızda yapmadık çünkü değişik bir ortam olması düşüncesiyle burayı düşündük. Bizim tek amacımız birilerini partiye üye yapmak değil, buradaki amaç gençlerimizin sorunlarını çözmek ve eğitimlerini daha rahat bir ortamda tamamlamalarıdır” şeklinde konuştu.


Meclis Üyesi Av. Bülent Akbay’ın ardından söz alam İlçe Başkanı Zeki Çıkan “Bundan sonra genel başkanımızın dediği gibi siyaseti her yerde yapacağız. Öncelikle sizlerle birlikte olmanın gururunu yaşıyorum. Genel başkanımızın başlattığı aydınlık Türkiye için el ele yürüyüşünde sizleri de aramızda görmek istiyoruz.
Sayın Akbay’ın dediği gibi amacımız siz gençlerin sorunlarını yerinde dinlemek ve çözüm bulabilmektir. Siyasetin dört duvar içerisinde değil halkın içerisinde de yapılabildiğini gösterebilmektir” dedi.
İlçe Başkanı Zeki Çıkan’ın konuşmalarının ardından söz alan öğrenciler okuldaki sorunlarını ulaşım sorunlarını ve kişisel sorunlarını anlattılar. CHP İlçe Başkanı Zeki Çıkan ve Belediye Meclis Üyesi ve Av. Bülent Akbay öğrencilerle tek tek görüşerek sorunlar hakkında notlarını alarak çözüm üretmek için çalışmalar yapılacağını belirttiler.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet