Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Hal Pazarına Modern Dokunuşlar

HBB’den Antakya sebze-meyve halinde modernize çalışmaları devam ediyor.

Hal Pazarına Modern DokunuşlarWeb
TV

Yerel   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı yaş sebze ve meyve hallerinde yenileme ve modernize çalışmaları gerçekleştiriyor. Çağa ayak uyduran yenilikçi düşünceleriyle hizmet üreten HBB ekipleri, Hatay’da hizmet kalitesini yükseltmek ve vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalar gerçekleştirerek tüketicinin güvenini sağlıyor. 
Bu kapsamda yapılan çalışmalar ile HBB Zabıta Dairesi Başkanlığı, Hatay’da faaliyet gösteren toptan yaş sebze ve meyve hallerine yönelik modernize çalışmaları gerçekleştiriyor. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürlüğü 5957 sayılı hal kanunu ve yönetmeliğine göre hareket eden HBB, yaş sebze - meyve hizmet ve yönetmenliğiyle Hatay’a uygun standartlar getirdi.

ZABITA DAİRESİ TARAFINDAN YENİ SİSTEMLER HAL İÇERİSİNE KAZANDIRILDI

HBB Zabıta Dairesi Başkanlığı tarafından şehir halkına sağlıklı, taze, kaliteli sebze-meyve ulaştırmak amacıyla tüketici taleplerine zamanında cevap verilmesine yönelik atılımlar gerçekleştiriliyor. Bölgede stratejik önem taşıyan Antakya Yaş Sebze ve Meyve Toptancı Halinde, komisyoncu ve tüccarlarla başta Hatay olmak üzere Türkiye geneline ürün satışı yapıyor. Toptan yaş sebze ve meyve hali çalışmaları kapsamında  HBB Zabıta Dairesi Başkanlığı sorumluluğunda olan Antakya Yaş Sebze ve Meyve Toptancı Hali içerisinde yenileme çalışmalarıyla 8 güvenlik kamerası, hale giriş çıkışta fatura kontrolü, fiyat tabelaları, giriş ve çıkışlarda olmak üzere 2 plaka okuma sistemi, haldeki trafik sıkıntılarının ve güvenliğine zabıta ekipleri tarafından müdahalesi, halin tertip ve düzeninin sağlanması, yaş sebze ve meyvelerin künyelerinin kontrolü, anons (bilgilendirme amaçlı) cihazlarının yapılması, ışıklandırmalar gibi modernize çalışmaları gerçekleştirildi. HBB Zabıta ekipleri Antakya Yaş Sebze ve Meyve Toptancı Hali ürünlerin giriş çıkışında yapılan tartım işleminin eksiksiz ve kaliteli olması amacıyla 80 tonluk kantarı hali içerisine kazandırdı.  
Bunların yanı sıra HBB Zabıta Dairesi ekipleri, yaş sebze ve meyve giriş- çıkış kayıtlarının düzenli tutulması ve kayıt dışı işlemlerin önüne geçilmesi için günlük cari hesap bilgilerini de düzenleyerek, bilgilerin kayıt altına alınmasını sağlıyor.
Hal Pazarına Modern Dokunuşlar videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş