Skip Navigation Links

HBB İbadethanelerin Temizliğini Önemsiyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), oluşturduğu ibadethane temizlik ekibiyle, Hatay halkının manevi duygularını daha temiz

HBB İbadethanelerin Temizliğini Önemsiyor

Gündem   A+a-

 
Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), oluşturduğu ibadethane temizlik ekibiyle, Hatay halkının manevi duygularını daha temiz, düzenli ve sağlıklı ortamlarda yaşaması için ibadethanelerde temizlik çalışması gerçekleştirmeyi sürdürüyor.
 
Hatay’ın tüm ilçelerinde her dine mensup vatandaşların ibadet mekânlarındagerçekleştirdiği kapsamlı temizlik çalışmalarıyla vatandaşların takdirini toplayan HBB ekipleri, Hatay halkının manevi hislerine ortak olmaya devam ediyor.
 
HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın, şehrin inanç zenginliğine sahip çıkma hassasiyetiyle hizmet üreten ekipler, bu kez de Samandağ ve Arsuz ilçelerindeki ibadethanelerde temizlik çalışması gerçekleştirdi. İbadethane temizlik ekiplerinin çalışmalarındaki son adresi, Samandağ KapısuyuMahallesi’dekiÇevlik Veli Camii;Arsuz Kepirce Mahalle Camii, Hacı Fatma Camii veKaragöz Mahalle Camii oldu.
 
HBB ekiplerininibadethanelerde gerçekleştirdiği duyarlı çalışmalar, tüm inançların gerekli kıldığı temizlik koşullarının oluşmasına vesile oldu. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet