Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İTSO’dan KOSGEB Destekli İşyeri Açan Esnaflara Ziyaret

KOSGEB Girişimcilik kurslarına katılarak projeleri onaylanan ve iş yerlerini açan girişimcilere yönelik ziyaretler aralıksız devam ediyor.

İTSO’dan KOSGEB Destekli İşyeri Açan Esnaflara Ziyaret

Gündem   A+a-

 
KOSGEB Girişimcilik kurslarına katılarak projeleri onaylanan  ve iş yerlerini açan girişimcilere yönelik ziyaretler  aralıksız devam ediyor.
 
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Servet Ugutmen ABİGEM Direktörü KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitmeni İdil Teoman ile birlikte yeni iş yeri açan girişimcileri iş yerlerinde ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgiler aldılar.
 
İTSO Meclis Başkanı Servet Ugutmen;  Esnaf ziyaretlerinde, özellikle kalıcı ve ileriye dönük, piyasada ihtiyacı hissedilen ancak yapılamayan işleri  yapan işletmelerin  ayakta kalabileceğine vurgu yaparak;  “Odamızda kurslara katılarak, belge alan ve yeni iş yeri açan esnaflarımızı ziyaret ederek sorunlarını dinliyor, çözüm yolları arıyoruz. Ziyaret ettiğimiz esnaflarımızdan olumlu tepkiler alıyoruz ” dedi. ABİGEM Direktörü KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitmeni İdil Teoman ise: “Uygulamalı Girişimcilik kurslarında bir araya geldiğimiz Esnaflarımızla  Gördüğümüz kadarıyla, KOSGEB destekli iş yeri açan esnaflarımızla bir araya geldik.  İTSO Meclis Başkanı Servet Ugutmen ve ABİGEM Direktörü KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitmeni İdil Teoman’ı karşılarında görenEsnaflarda, ziyaretten ötürü memnuniyetlerini dile getirerek, KOSGEB ve İTSO yöneticilerine kendilerin sağladıkları desteklerden ve ilgilerden dolayı teşekkür ettiklerini belirttiler. 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar