Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Down Cafe'de'Kanatsız Melekler'Sergisi Açıldı

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, sanata ve sanatçıya her zaman destek olmaya devam edeceklerini belirtti.

Down Cafe'de'Kanatsız Melekler'Sergisi Açıldı

Gündem   A+a-

 
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, sanata ve sanatçıya her zaman destek olmaya devam edeceklerini belirtti.
 
Başkan Seyfi Dingil,Down Cafe'de Ressam Pelin Özal Baki tarafından Down Sendromlu çocuklar yararına hazırlanan "Kanatsız Melekler Sergisi 2" ahşap, heykel ve fotoğraf resim sergisinin açılışını gerçekleştirdi.
 
SERGİ 30 NİSAN´A KADAR AÇIK KALACAK
 
Serginin açılmasında emeği geçenlere teşekkür eden Başkan Seyfi Dingil,”Sergi 30 Nisan´a kadar açık kalacak. İlçemizde düzenlenen sosyal ve kültürel etkinliklere elimizden geldiğince destek olmaya devam edeceğiz. Böylesine anlamlı bir serginin Down Sendromlu çocuklar yararına olması son derece önemli. Sergiden elde edilecek gelir down sendromlu ve zihinsel engelli çocuklar yararına kullanılacak” dedi.
 
İskenderun Down Cafe´deki sergisinin, kızı Nil Baki´nün düşüncesiyle düzenlendiğini ifade eden ressam Pelin Özal Baki ise” sergide mozaik ve suluboya, yağlı boya resim çalışmaları ile kurukalem, karakalem, suluboya, yağlıboya, ahşap heykel, ahşap maket ve fotoğraflardan ve bağışlardan oluşan 59 eser bulunuyor.
Bu yılki karma sergide down sendromlu çocuklar yararına düzenledik” diye konuştu.
 
Yapılan konuşmaların ardından İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, +1 Engelsiz İskenderun Derneği Başkanı Feray Dingil, ressam Pelin Özal Baki serginin açılışını gerçekleştirdi.
 
+1 Engelsiz İskenderun Derneği Başkanı Feray Dingil,serginin açılmasında emeği geçenleri tebrik ederek İskenderun halkını sergiyi görmeye davet etti.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar