Skip Navigation Links

'Milliyetçilik, Bayrağınızı ve Milletin Değerlerini Yukarı Taşımaktır'

AK Parti Hatay Milletvekili Adayı Mehmet Öntürk'ün Kırıkhan seçim bürosunun açılışında konuşan AK Parti Hatay Milletvekili ve Eski Adalet Bakanı Sadul

Politika   A+a-

AK Parti Hatay Milletvekili Adayı Mehmet Öntürk’ün Kırıkhan seçim bürosunun açılışında konuşan AK Parti Hatay Milletvekili ve Eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Bayrağınızı ve Milletinizin değerini daha yukarı taşıyorsanız,siz vatanperversiniz, siz milliyetperversinizdir. “ diyerek Milliyetçi Hareket Partisi’ne gönderme yaptı.
 
 
“Milliyetçilik, Bayrağınızı ve Milletin Değerlerini Yukarı Taşımaktır”
AK Parti Hatay Milletvekili Adayı Mehmet Öntürk’ün seçim bürosu açılışı gövde gösterisine dönüştü. Kırıkhan, Hassa ve Kumlu’da çok sevilen bir isim olan Mehmet Öntürk’ün seçim bürosu açılışına AK Parti Hatay Milletvekili Adayları tam kadro bulunurken, eski milletvekilleri Mehmet Soydan ile İsmail Soylu’nun yanı sıra, İskenderun’dan Denizciler Belediye Başkanı Eshabil Soydan ve Sarıseki Belediye Başkanı Bülent Özer de katılarak destek verdiler.
Kırıkhan’da isimleri okunan 78 aileden toplam 10 bin kişinin AK Parti’ye katıldığı duyurulan mitingde konuşan Hatay Milletvekili ve Eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin’e yapılan tezahürat ve sevgi gösterileri oldukça fazlaydı.
Kırıkhan Spor Kulübü’nün “Efsane Gençlik Taraftar Grubu” ellerinde bayraklarla miting alanına girerken AK Parti Hatay Milletvekili Adayı Mehmet Öntürk ve Eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin’e tezahüratlarda bulundular 8. Gün Haber ve Kırıkhan Spor Kulübü’nün sarı-lacivert forması ile kaşkolunu hediye ettiler.
AK Parti Hatay Milletvekili Adayı Mehmet Öntürk yaptığı konuşmada oldukça kendinden emindi. Halkın sevgi gösterileri arasında konuşmasını yapan Öntürk, “İnşallah 12 Haziran’da da bizler tüm Kırıkhan’ı kucaklayarak, tüm Hassa’yı ve Ova’yı kucaklayarak sandıkları dolduracağız. İskenderun 8. Gün Haber Ben bu heyecanı burada görüyorum. 8. Gün Haber 12 Haziran’dan sonra da inşallah dünya lideri, Sayın Başbakanımızın liderliğinde, kıymetli büyüğümüz Sayın Adalet Bakanımızın önderliğinde tüm kadromuzla sizlere hizmet edeceğiz. Biz Kırıkhanlı olarak birlik ve beraberlik içerisinde olacağız ve bunu da burada gösteriyoruz.” Dedi.
 
AK Parti Hatay Milletvekili ve Eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin de yaptığı konuşmada, AK Parti’ye verilen oyları saymayacaklarını, kullanılan oy sayısını soracaklarını belirtirken, Ova’nın tüm oylarına talip olduklarını söyledi.
AK Parti Hükümetinin çalışmaları ve geleceğe dair projeleri anlatan Sadullah Ergin, “ 2002 – 2011 yılları arasında 8,5 yılda Türkiye’nin ekonomisini düzeltip, ayakları üzerinde durmasını sağlayan IMF’yi evine gönderip milletimizin gücüyle yoluna devam eden bir Türk ekonomisi kazandırdık. Bu ekonomik gücümüzü devam ettirip ettirmeyeceğimize karar vereceğiz. Ekonomi toparlandıktan sonra bu defa bolca yatırım yapıldı. İskenderun 8. Gün Haber Türkiye’nin dört bir yanına, Hatay’ımızda bundan en iyi şekilde istifade etti. Bu gülcü yatırımlar devam etsin mi etmesin mi? Buna karar vereceğiz. Demokrasimiz topaldı aksak yürüyordu, her 8-10 senede bir darbelerle, muhtıralarla kesintiye uğruyordu. Başbakanlar asıldı bu ülkede darbelerle hükümetler devrildi.
 
Artık bundan sonra bu ülkede darbelerde olmayacak, muhtırada olmayacak. 8,5 senedir Türkiye ve Ak Parti dış politikada şahsiyetli onurlu bir duruş sergiledi. İskenderun 8. Gün Haber Dünya üzerindeki olaylara karşı mazlumdan yana olduk, zalimin yanında durmadık. Haklıdan yana olduk güçlünün yanına gitmedik. Bu hakperest tutum karşısında bütün dünya milletlerin saygısını kazandık. Artık benim ülkemin bayrağı daha yukarılarda, Türk Milletinin cebinde taşıdığı kimlik daha kıymetli, şu pasaportumuzla 66 ülkeye vizesiz gidebiliyoruz. Her geçen gün bu sayı artıyor. Yurtdışına çıktığınız anda, “Nereden geliyorsunuz?” diye soruyorlar.
 
 
“Türkiye!” dediğiniz zaman sizi bağrına basıyorlar, başına taç ediyorlar. İskenderun 8. Gün Haber Vatanperverlik dediğimiz budur, Milliyetçilik dediğimiz budur, yurtseverlik budur. Bayrağınızı ve Milletinizin değerini daha yukarı taşıyorsanız, siz vatanperversiniz, siz milliyetperversinizdir. “ dedi.
 
 
 

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet