Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İkem Koleji Türkiye Finallerinde

İKEM Koleji Spor Kulübü Basketbol U16 Yıldız Kızlar Kategorisinde HATAY Şampiyonu oldu

İkem Koleji Türkiye Finallerinde

Spor   A+a-

        İKEM Koleji Spor Kulübü Basketbol U16 Yıldız Kızlar Kategorisinde HATAY Şampiyonu olmuş ve Hatay'ı temsilen Nevşehir ilinde yapılan bölge şampiyonasında bölge birincisi olarak Türkiye yarı finallerine katılmaya hak kazandı 
            Yapılan yarı finaller İKEM Koleji Spor kulübünün son zamanlarda üst üste aldığı başarılardan dolayı Türkiye Basketbol Federasyonu ve Basketbol İl Temsilciliğinin katkılarıyla İskenderun'da yapılmasına karar verildi. Türkiye'nin bu yaş kategorisinde en iyi 24 takımının bir arada olduğu bu büyük organizasyona İKEM Koleji de ev sahipliği yaptı. Başta Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş gibi takımların yer aldığı bu müthiş organizasyon sonrasında Türkiye'nin en iyi son 8 takımı belli oldu. 
             İKEM Koleji Spor Kulübü son zamanlarda basketbol çıtasını yükselterek Türkiye şampiyonasını hedefledi ve en son Adana Aski Spor Kulübünü 53-47 yenerek son sekize kalmayı başardı. Bölgemizin temsilcisi İKEM Koleji Spor Kulübü gurur kaynağımız olmaya devam ediyor. İKEM Koleji B grubunda Fenerbahçe,  Kocaeli, Ankara Kazan Belediye, Adana Aski ile karşılaştı. Hedeflerinin Türkiye Finalleri olduğunu ve bu amaca ulaştıklarını söyleyen Antrenör Hamit DUMAN; “geldiğimiz bu nokta bu bölgede başarılmış en iyi sonuçtur ve süreç devam ediyor. Artık kendimiz ile yarışıyor, kendi rekorumuzu kırıyoruz. Çok projeler düşünüyoruz. İKEM artık Türkiye'nin zirvesinde olacak. Çalışan kazanır diyoruz ve daha çok çalışıp daha çok kazanacağız” dedi. Turnuva beş gün sürdü ve tüm basketbol severler salonlara doldu taştı.                                                                                                                                                                                               
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar