Skip Navigation Links

'CHP, En Az 6 Vekil Çıkarır'

Cumhuriyet Halk Partisi'nde uzun yıllar politikaya hizmet vermiş kentin deneyimli siyasetçilerinden biri olan Bülent Düzgün Korkmaz, partisinin ilk ge

Politika   A+a-

6159422561174.jpg" />

Cumhuriyet Halk Partisi’nde uzun yıllar politikaya hizmet vermiş kentin deneyimli siyasetçilerinden biri olan Bülent Düzgün Korkmaz, partisinin ilk genel seçimlerde zaferle çıkacağına inandığını söyledi.
Düzgün Korkmaz, 2011 genel seçimlerinde CHP’nin Hatay’dan en az 6 milletvekili çıkaracağını ve ülke genelinde ise yüzde 40 oy oranına ulaşacağını ileri sürdü.
Kurultay sonrası partideki gözle görülür hareketin sandığa yansıyacağını belirten Düzgün Korkmaz, görüşlerini ve izlenimlerini şöyle açıkladı:
“Parti Meclisi’ne seçilen Nihat Matkap Hatay için doğru bir tercih. Sol için sol hareket için önemli hizmetleri olmuş, bakanlık düzeyine kadar çıkmış bir isim. İnanıyorum ki CHP’nin ilimizde özlenen günlerine dönmesi için de önemli katkıları olacaktır.
Biz politikacılara partinin kitlelere ulaşması için önemli sorumluluklar düşmektedir. Partideki ve belediye meclisindeki arkadaşların da bu bilinçte olmaları gerekir. Sürekli dayanışma toplantıları yapılmalı, seçim stratejisi belirlenmeli ve ona göre hareket edilmelidir.
Girdiğimiz seçim sürecinde özellikle mahallelere gidilmeli, kırsal kesimlerde vatandaşla iç içe olmalı, Cumhuriyet Halk Partisi’nin kimliğine yakışan halkla bütünleşme tesis edilmelidir.
İktidar olmanın gereklerinden biri de halk ile kucaklaşmaktır.
Katılımların artmasını bekliyoruz. Ancak partideki genç arkadaşlara tavsiyem partinin tarihine iyi baksınlar ve iktidara giderken yapılan çalışmaları ona göre organize etsinler.
Bu süreçte kırgınlığa, keskinliğe ve kamplaşmalara kesinlikle izin verilmemelidir. Memleketimizin ve ülkemizin ihtiyacı olan en önemli şey birlik beraberliktir. Hatay adına CHP’ye kazandıracağımız 1 fazla milletvekili belki de partiyi iktidar yapacaktır.
Düzgün Korkmaz, Kimdir?
1947 Tunceli doğumlu. 68 kuşağında sol hareketin önemli isimleri arasında yerini alırken CHP’nin Gençlik kollarında yer aldı. Abdulkadir Kocabaş belediye başkanlığı döneminde meclis üyeliği ve daha sonra 1 yıl başkan vekilliği görevi yaptı.
Ankara Üniversitesi Türk Tarih Coğrafya mezunu.
İDÇ’nin kurulmasında Ruslara tercümanlık da yapan Düzgün Korkmaz, evli ve 2 çocuk babası.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet