Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

HATSU Dev Projede Hız Kesmiyor

HATSU,içmesuyu hatlarını yenileme ve modernleştirme adına atağa geçtiği Antakya-Defne İçmesuyu İnşaatı’nda çalışmaların devam ettiğini bildirdi.

HATSU Dev Projede Hız KesmiyorWeb
TV

Yerel   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), içmesuyu hatlarını yenileme ve modernleştirme adına atağa geçtiği Antakya-Defne İçmesuyu İnşaatı’nda çalışmaların hızla devam ettiğini bildirdi.
 
Maliyeti 63 milyon 823 bin TL olan Antakya-Defne İçmesuyu İnşaatı projesi sayesinde iki ilçe de paslı, arsenikli, içi toprak ve kireç borularda bertarafın sürdüğüne dikkat çeken İdare, Hatay’ın en büyük altyapı projesi çalışmanın Antakya’ya bağlı Saraykent ve Defne’ye bağlı Sümerler mahallelerinde sürdüğünü aktardı. 
 
Vatandaşlara temiz, sağlıklı ve güçlü içmesuyu iletmenin yanı sıra basınca dayanıklı döşenen Duktil ve Polietilen borularla da içmesuyundaki kayıp kaçağın önüne geçmeyi hedeflediklerini aktaran Genel Müdürlük, söz konusu bölgelerde eş zamanlı olarak yürütülen projede 2 kepçe, 2 paletli ekskavatör, 4 kamyon ve 9 personelin görev yaptığını açıkladı.   
HATSU Dev Projede Hız Kesmiyor videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar