Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

'Ak Partiye Haddini Bildirecek Tek Parti Demokrat Parti'dir'

DP İlçe Başkanı Coşkun Çelenk'ten Çağrı; 'Ak Partiye Haddini Bildirecek Tek Parti Demokrat Parti'dir'

Politika   A+a-

Demokrat Parti (DP) İskenderun İlçe Başkanı Coşkun Çelenk giderek güçlenen partilerinin gelişip büyümesinden gurur duyduklarını ifade ederek, Demokrat Parti’nin büyük bir parti olduğunu işaret etti ve “Kapımız herkese açıktır. Birlik ve beraberlik için en güzel buluşma noktası DP’dir” dedi.

Başkan Çelenk sözlerinin devamında ise; “60 yıl Türkiye’nin toprağı, suyu, demiri çimentosu olan çiftçisine, işçisine, emekçine iş, emeği karşılığı aş veren demokrat partiliyiz diyen, demeyen herkesi DP çatısına bekliyoruz. Sadaka kültürü ile halkımızı oyalayan, kömür paketi ile vatandaşımızı kandıran, açılım aldatmacasıyla ocaklara ateş düşüren Al Parti’ye “Dur” demek için herkesi partimize davet ediyoruz. Ali Dibo şirketlerinin palazlanmasını sağlayan, Misakı Milli sınırlarını gece gündüz koruyan TSK mensuplarına dil uzatan Ak Parti’ye, siyaseten haddini bildirmek için buluşma ve birlik adresi DP’dir diyoruz” diye konuştu.
Hizmetlerde DP’nin İzi Var
Başkan Çelenek, siyasetin mektebi olarak adlandırdığı DP’ye katılım için çağrıda bulunurken; “İster Anavatan Partili, ister bir başka partili, kim olursan ol Demokrat Partiye gel diyoruz. Ecdadınızın partisi DP’de bal, kaymak, avanta, vurgun, talan yok ama 60 yıldır süre gelen bir devlet yönetiminde partimizin büyük izi ve emeği var. Bu partide Atatürk ve silah arkadaşlarına saygı var. DP’de etnik köken ayrımı etnik köken cepheleşmesi yok. Kendini Türk kabul eden herkes DP çatısı altında Türk Milleti olarak yerini alır. Bugün Ak Parti içinde olup da gönlü Demokrat Parti’de olan kimliklere de sesleniyorum. Makama, mevkie, servete aldanmayın. Yuvanız olan, siyasetin temeli olan, siyasetin mektebi olan, siyasetin akademisi olan Demokrat Parti’ye dönün.
Millet olarak yeniden şahlanma ve üzerimizdeki ölü toprağını atma zamanıdır. Şahlanma yeri, silkinme ve ayağa kalkma yeri Demokrat Parti’dir. İri olacaksak, diri olacaksak, bir olacaksak hep birlikte dirlik yapacaksak, toplanma merkezimiz, toplanma adresimiz Demokrat Parti olacaktır” şeklinde konuştu.
Ülkemizi ve Partimizi Şahlandıralım
Başkan Coşkun Çelenk konuşmasının sonunda da; “Bu devletin köprülerini, hava limanlarını, yollarını, demir yollarını yapan bizleriz. Karanlık Türkiye’yi aydınlığa çıkaran bizleriz. Bu ve benzeri hizmetlerin devamı için herkesi Demokrat Parti’ye bekliyor ve el birliği ile bu ülkeye hizmet edelim diyoruz. Hiç kimseye düşmanlık beslemeden, barış ve sevgi ile siyaset yapalım, hizmetlerimize yeniden gelecek nesillere örnek olalım. Ben yerine Biz diyelim, Ben yerine Partimiz DP diyelim ülkemizle birlikte DP’yi de şahlandıralım.
Ak Parti iktidarına son verecek yegâne parti DP’dir. DP varsa dertler bitecek, yüzler gülecek, babalar ve analar ağlamayacak, iş, aş hazır olacak, terör bitecek, ekonomi düzelecek, çiftçi ve esnaf emeğinin karşılığını fazlasıyla alacak. Gerçek adalet, gerçek demokrasi ve gerçek kalkınma bizimle gerçekleşecektir. Aklıselim herkesi, sağduyulu herkesi Türkiye’nin partisi, milletin siyaseten göz bebeği Demokrat Parti’ye çağırıyor ve hep birlikte DP’de hizmet teri akıtmaya davet ediyoruz” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş