Skip Navigation Links

Halkın Sağlığıyla Oynayanlara Taviz Yok!!!

Kaynağı belli olmayan yerlerden doldurulan suları ucuz fiyata satarak halkın sağlığıyla oynayanlara geçit vermeyen İskenderun Belediyesi Zabıta Ekiple

Gündem   A+a-

Halkın Sağlığıyla Oynayanlara Taviz Yok!!!
Kaynağı belli olmayan yerlerden doldurulan suları ucuz fiyata satarak halkın sağlığıyla oynayanlara geçit vermeyen İskenderun Belediyesi Zabıta Ekipleri, kaçak su satıcılarına büyük darbe vurdu.
Uzmanların, markasız ve kaynağı belli olmayan suların satın alınmaması için yaptıkları tüm uyarılara rağmen, ucuz olduğu tercih edilen markasız sular rağbet görse de, İskenderun Belediyesi eakipleri bu konuda kararlılıklarını ortaya koydular.

İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekiplerin denetimlerini aralıksız olarak sürdürüyor. 19 Litre içilebilir damacana su satıcılarını detaylı olarak takibe alan ekipler, kaçak olarak doldurulmuş satışa hazır 158 damaca bidona el koydu.

Gerekli sağlık koşullarının tam olması konusunda uyarı yapan Zabıta Müdürü Abdullah Kaya “ Yaptığımız denetimlerde, 158 damaca ve çok sayıda, damaca kapağına el koyduk. Sağlığımızı tehdit edecek bu tür kaçak satışların her zaman takipçisiyiz. Denetimlerimizin daha detaylı olabilmesi için, vatandaşlarımızın ALO ZABITA 153 numaralı telefona başvurmalarını rica ediyorum ” Dedi.

 

 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet